Bolu'nun En Prestijli Tenis Turnuvası Sona Erdi

Bolu'nun En Prestijli Tenis Turnuvası Sona Erdi
20 Mayıs 2024

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen '19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Tenis Turnuvası' sona erdi. Abant Tenis İhtisas Kulübü kortlarında gerçekleştirilen turnuvaya 120 sporcu katıldı. Katılımın yoğun olduğu turnuvada sporcular, altı kategoride dereceye girebilmek için mücadele etti.

Final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Spor Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, Necip Çarıkçı, Ahmet Şerafettin Yamaner ve birçok sporcu ile aileleri katıldı.

Bolu Tenis İl Temsilcisi ve Kulüp Başkanı Ahmet Ulusoy, turnuva hakkında, "Düzenlediğimiz turnuvalar, bu sporcuları yukarıya çıkarmak için atılan önemli adımlardır. Kulübümüz ve sporcularımız büyük bir aile olmuştur. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ederim" dedi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sporun bir yaşam biçimi haline getirilmesi temennisinde bulundu. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler de Bolu'da spor tesislerinin arttığını ve tenisin geldiği noktadan memnuniyet duyduğunu belirterek sporcuları ve emeği geçenleri tebrik etti.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri şu şekilde takdim edildi:
- Mix Gençler: 1. Çağan Kurtoğlu, 2. Emir Aksoy (Ödülleri Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz verdi)
- Genç Kızlar: 1. Sude Çelen, 2. Zeynep Satır (Ödülleri Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen verdi)
- Kadınlar: 1. Nesil Ceren Can, 2. Fatma Erdoğan (Ödülleri Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler verdi)
- Erkekler: 1. Hasan Öztürk, 2. Sercan Gacal (Ödülleri Gençlik ve Spor Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu verdi)
- Master Kadınlar: 1. Tuğba Ulusoy, 2. Yasemin Akkurt (Ödülleri Bolu Tenis İl Temsilcisi ve Abant Tenis İhtisas Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulusoy verdi)
- Süper Kupa Erkekler: 1. Uğurcan Özer, 2. Oğuz Emre Çolak (Ödülleri Necip Çarıkçı verdi)

Turnuva, Bolu'da tenis sporunun gelişimine katkı sağlarken, sporcular ve aileleri için de unutulmaz anılarla sona erdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir