Bolu'da Gençlik Konseri Coşkusu: 19 Mayıs Kutlamaları Unutulmaz Anlara Sahne Oldu

Bolu'da Gençlik Konseri Coşkusu: 19 Mayıs Kutlamaları Unutulmaz Anlara Sahne Oldu
17 Mayıs 2024

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Bordo Salonda düzenlenen Gençlik Konseri, gençlerin yoğun katılımıyla unutulmaz bir enerji ve coşku içinde gerçekleştirildi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen konser, öğrencilerin enerjisiyle dolup taştı.

Konserde, BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, yurt müdürleri, personel, öğrenciler ve vatandaşlar bir araya geldi. Öğrencilerin seslendirdiği şarkılarla başlayan etkinlik, katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Coşkulu ve eğlence dolu geçen konserde, oyun havaları eşliğinde sahneye akın eden yüzlerce öğrenci, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Gençlerin sesi ve enerjisiyle anlam kazanan konser, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın ruhunu yansıtarak unutulmaz anlara sahne oldu. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu anlamlı etkinliği, gençlerin birlik ve beraberlik içinde bayramı coşkuyla kutlamalarını sağladı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir