GEREDE TARAFTARINDAN YENİÇAĞALILARA BÜYÜK HAKARET

Bölgesel Amatör Ligi mücadelesinde karşı karşıya gelen Gerede 1970 Futbol Kulübü- Yeniçağaspor müsabakasında, tribünlerde yer alan ve ağır hakaret içeren pankart büyük tepki çekti.

GEREDE TARAFTARINDAN YENİÇAĞALILARA BÜYÜK HAKARET
27 Mart 2022

Bölgesel Amatör Ligi'nin 16. haftasında Gerede İlçe Stadyumu'nda Gerede 1970 Futbol Kulübü ve Yeniçağaspor karşı karşıya geldi. İki ekip arasında oynanan mücadeleyi Doğukan Güngör'ün 18. dakikada kaydettiği golle evsahibi ekip 1-0'lık galibiyetle tamamladı.

BU PANKARTIN ASILMASINA KİM İZİN VERDİ?

Karşılaşmada Gerede 1970 Futbol Kulübü taraftarları tarafından tribünlere asılan bir pankart büyük tepki topladı. Onca yetkili ve görevli arasında "Hoşgeldiniz O... Çocukları" yazılı pankartın asılmasına kimlerin göz yumduğu ise merak konusu. Sosyal medyadan duruma tepki gösteren bazı kişiler, pankartı asan ve bu pankartın asılmasına izin veren kişiler hakkında gerekli işlemler yapılması adına yetkilileri göreve davet etti.

NEDİR İKİ İLÇE ARASINDAKİ BU DÜŞMANLIK?

Birbirlerine sadece 17 km mesafede olan iki komşu ilçenin futbol uğruna birbirlerine besledikleri bu kin ilk değil.  Ligin ilk yarısında Yeniçağa'da oynanan karşılaşmada da saha dışı olaylar gündem olmuştu. 

1 yorum yapılmış

  • Musa nalbant 24 Nisan 2022 - 15:13
    Çok ayıp

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir