YER SAHİBİ ÇİZMECİOĞLU AİLESİ OLAN İŞLETMEDE YANGIN : 29 ÖLÜ

29 Kişinin Hayatını Kaybettiği Gece Kulübün Yer Sahibi Bolulu Ünlü Bir Aile Çıktı.

YER SAHİBİ ÇİZMECİOĞLU AİLESİ OLAN İŞLETMEDE YANGIN : 29 ÖLÜ
2 Nisan 2024

İstanbul Gayrettepe'de 16 katlı binanın altındaki gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Gece kulübünün olduğu yer, yanan alan üzerindeki iki kat pasaj ve garajın Bolu’nun tanımış ailelerinden Tamer ve Tanju Çizmecioğlu’na ait olduğu ortaya çıktı.
İstanbul Gayrettepe'de 16 katlı binanın altındaki gece kulübünde yangın çıktı. Tadilat yapıldığı öne sürülen mekan bir anda alev topuna döndü. Yangında 29 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
Yangının ses yalıtımı ve dekor tadilatı çalışmalarında kaynak işlemi yapıldığı sırada yaşanan tüp patlamasıyla çıktığı, elyaf malzemelerin tutuştuğu belirtildi.
İşletme ruhsatı ilk olarak 1987'de alınan, Discorium adıyla hizmet veren mekan, son yıllarda Masquared ismiyle işletiliyordu. Mekanın yer sahibinin Tamer ve Tanju Çizmecioğlu olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Tamer ve Tanju Çizmecioğlu’nun yanan alan üzerindeki iki katlı Sinan Pasajı ve garajın da sahibi olduğu belirlendi.

5 yorum yapılmış

  • Köroğlunun Torunu2 Nisan 2024 - 20:55
    Çok üzücü. Katliaim gibi.Bu rür felaketler hep Sudan Afganistan Pakistan gibi hep geri kalmış ülkelerde ve bizde oluyor.
    %67 %33   (Toplam 3 oy kullanıldı.)
  • PrıvatevSecurity2 Nisan 2024 - 21:13
    Oksijen tüpü, Sanayi tüpü iki oksijen aynıdır.Tüp dolum tesisi gündüz gece sabaha kadar nöbet tuttuk,Karpit,Azot, Oksijen tankı hemen yanımızda Kartepe Tır Tanker ile gelen boşaltıp gider sonuç olarak bu tüpler merdivenaltı yerlerde kontrolsüz dolum yapanlar var kimi tüplerin kişilere ait miladi kullanım tarihi geçmiş oluyor TSE ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yetkisiz yerler denetim yapılmalıdır.
    %67 %33   (Toplam 3 oy kullanıldı.)
  • bolu3 Nisan 2024 - 00:36
    Bunların arası açık dı sanırım, ikisi mi işleriyorlarmış
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Metin 3 Nisan 2024 - 10:50
    Medikal oksijen ve Sanayi oksijeni grees yağı, vazelin ile v.s yaklaşmak tehlikelidir,Hava ile karışınca yanıcı hale dönüştüğü uyarısı vardır.Genellkle sanayi tüpü oksijen tüpleri kişilete işyerlerine şahısa ait oluyor, yetkili dolum tesisleri yerine miladi dolan tüpler yetkisiz yerlerde tüp dolumu yaptırılıyor İstanbul
  • @isigmeclisi3 Nisan 2024 - 20:18
    İş güvenliği önlemi alınmadığı yangın tüpü olmadığı kamera görüntüleri herşeyi anlatıyor #guvenlicalisma #işgüvenliği #işkazası #isg

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir