BOLUSPOR TARAFTAR GRUPLARINDAN SİYASİLERE SERT TEPKİ

Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14, Eyüpspor maçına ulaşım desteği alamadıklarını belirterek siyasileri ve mülki amirlere sert tepki gösterdi.

BOLUSPOR TARAFTAR GRUPLARINDAN SİYASİLERE SERT TEPKİ
16 Aralık 2022

Spor Toto 1. Lig takımı Boluspor, ligin 18’inci haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak. Takımlarını desteklemek için İstanbul’a gitmek isteyen taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14 yaptıkları tüm görüşmelerde siyasilerden ve mülki amirlerden otobüs desteği alamadıklarını söylediler.

Basın açıklamasıyla tepkilerini dile getiren taraftar grupları, seçimlerde gerekeni yapacaklarını belirterek, “Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin Bolu’muzdaki bütün parti temsilcileri, mülki amirleri çok iyi biliyoruz ki yarın birgün güzel ülkemizin herhangi bir ilinde miting olsa o mitinge kendi seçmenlerini götürmek için onlarca otobüs ayarlar ve seçmenini o mitinge götürür.

Ama gel gör ki bu memleketin en büyük marka değeri olan Boluspor’umuza destek için İstanbul’a Eyüp deplasmanına gitmek isteyen taraftarımız için 2 tane otobüs bulamazlar, ayarlayamazlar.

Bu ayıp Bolu’nun, Bolu’daki tüm siyasi parti temsilcilerinin ve mülki amirlerinin ayıbıdır. Kaldı ki taraftar sorumlumuzun biri de belediye meclis üyesiyken belediyeden de gerekli desteği alamamak bizleri üzmüştür.

Neyse ki önümüz seçim. Sizler bugün kırmızı beyaz renklere gönül vermiş bu taraftarı hiçe sayıyorsunuz, yolda bırakıyorsunuz. Bizler de elbet vakti geldiğinde gerekeni yapmasını iyi biliriz.

Son olarak tüm siyasi parti temsilcilerine ve mülki amirlerine çağrımızdır. Önümüzdeki seçimlerde tutamayacağınız sözlerle karşımıza gelmeyin” diye konuştular.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir