MERHUM ERBAKAN HOCA BOLU'DA ANILDI

Saadet Partisi Bolu İl Kadın Kolları, Türkiye'nin 23'üncü Başbakanı Prof. Dr Necmettin Erbakan'ı ölümünün 11’inci yılında Saadet Partisi Bolu İl Başkanlığında düzenlenen törenle andı.

MERHUM ERBAKAN HOCA BOLU'DA ANILDI
25 Şubat 2022

Anma törenine Saadet Partisi Bolu Kadınları Başkanı Fatma Sancaktar ve Saadet Partisi Bolu Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Açılış konuşması yapan Fatma Sancaktar, Erbakan'ın Türkiye’ de yeni bir ufuk çizdiğini belirterek  "Saadet Partisinin cizgisi Erbakanin cizgisidir. Erbakan hoca ilim,irfan,iman ve izan insanıydı.Erbakan hoca hedefleriyle iddia,birikimiyle itibar,dava insanlarıyla irtibat,sözüne sadakatiyle itimat,mümtaz gayret ve sarsılmaz iyi niyetiyle ihlas sahibi bir insandı.Bu ülkeye hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak bütün zorluklara rağmen mücadelesini son nefesine kadar devam etmiştir. Bizde hocamızın bize emanet ettiği “Milli Görüş” davasını daha ileriye taşıyarak hocamızın dile getirdiği “Adil Düzen” sistemini dünyanın her yerine ulaşana kadar mücadelemize devam edecez dedi.

Tören hatim programı ile sona erdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir