ARZU AYDIN TBMM’DE 6’LI MASA İÇİN DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

AK PARTİ Bolu Milletvekili Arzu Aydın, TBMM'de konuştu. Aydın, “6’lı masadan beyaz bir duman tütecek, o duman tüttüğünde ise aday belli olacakmış. Beyaz duman Vatikan’da Papa’yı seçmek için kullanılan yöntemdir.” dedi.

ARZU AYDIN TBMM’DE 6’LI MASA İÇİN DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI
16 Aralık 2022

TBMM Genel Kurulunda 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı. Bütçe kanunu görüşmelerinin devam ettiği sırada 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifinin 5. maddesi üzerine TBMM’de, AK Parti Bolu Milletvekili Aydın, grubu adına söz aldı.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Vekil olduğumuz günden itibaren dâhil olduğumuz tüm bütçelerde olduğu gibi, muhalefet hiç değişmeyen tarzıyla, boş laflarla siyaset yapmaya çalışmakta, en çok kim hakaret eder, en vicdansız eleştiriyi kim yapar yarışı içinde çözümsüzlük ateşine odun taşımaktadır. Bir çiçek gördüğünde bahar geldiğini zannedenler siyasi söylemlerde taşkınlık yapmayı bol alkış vesilesi olarak görmekte ve siyaseti bundan ibaret sanmaktadırlar.” dedi.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A MUHALEFET EDEBİLECEKLERİNİ SANIYORLAR”

Milletvekili Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a muhalefet edenlere açtı ağzını yumdu gözünü. Kılıçdaroğlu’na ‘6’lı masanın başaktörü’ şeklinde seslenen Aydın, “Hatta 6 asil 1 gizli üyeyle kurdukları masada dün ‘Ahde vefayı her şeyin üstünde tutarız.’ derken bugün ihanetin kitabını yazanlar, Türk milliyetçiliğinden dem vurup kurucu üyelerinin ve milletvekillerinin partilerini anlatırken ‘Partide milliyetçilikten eser kalmadı, FETÖ’cü zihniyet hâkim oldu.’ derken HDP’yle kol kola gezip oyları aldıktan sonra ‘Aslında biz ittifak hâlinde değiliz.’ diyerek kaç yüzlü siyasetin örneğini veren, Sulh Konseyinin deklarecisinin güya efelenen siyasetinin yol haritasını gözler önüne serenler, mensubu olduğu partide Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı yapıp bugün ekonomiyi eleştirenler, gül gibi görünüp zehirli oklarını söze dökenler, vefanın kitabını yazan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a muhalefet edebileceklerini sanıyorlar. Hele bir de 6’lı masanın başaktörü şu an ‘Sen de mi Brütüs?’ modunda, siz varsınız ki siz 15 Temmuz’da size açılan yollardan gayet rahat geçerek bir eve gidecek, kahve içerek insanların şehadetini seyretmeyi içinize sindirebildiğiniz için fincana bulaşmış ihanetin, telve rengi vicdan kararmışlığının rahatlığıyla ‘Bu Meclis Gazi Meclis değildir.’ diyecek, yetmeyecek ‘Tüm KHK’lileri göreve iade edeceğiz.’ derken yediğiniz hamburgerin bedelini ödeyeceğinizi ima edeceksiniz.” ifadelerini kullandı.

“SİZ BU NECİP MİLLETE, SİYASETE NE DE HELALLEŞMENİN ALTINDA YATAN O DERİN MANAYI ANLAMAMIŞSINIZ”

6’lı masanın aday belirleme yöntemini de eleştiren Milletvekili Aydın; “Hâkimler ve Savcılar Kuruluna ‘Alçak.’ iktidara oy veren öğretmene ‘Öğretmen değil.’ çiftçilere ‘AK Parti’ye oy veriyorsanız iki elim yakanızda.’ muhalefet etmeyen basın kuruluşlarının kapısına kilit. SİHA’ları üreten Bayraktar’ı yargılamakla tehdit, ‘Polisler uyuşturucuyla iltisaklı, taksiciler uyuşturucu satış yerlerinin rehberi.’ diyecek kadar haddi aşacak, sırf seçim kazanmak için taban tabana zıt olduklarınızla aynı bacadan geçecek ve sonra kalkıp milletle helalleşeceksiniz öyle mi? Eğer öyleyse siz ne bu necip millete ne siyasete ne de helalleşmenin altında yatan o derin manayı anlamamışsınız demekti. Aziz milletim, ne yazık ki daha da vahimi kendi ifadelerine göre söylüyorum 6’lı masanın aday belirleme yöntemidir. Buna göre, 6’lı masadan beyaz bir duman tütecek, o duman tüttüğünde ise aday belli olacakmış. Siz hiç böyle bir usul duydunuz mu? Çünkü beyaz duman Vatikan’da Papa’yı seçmek için kullanılan yöntemdir. Bu yöntemin söylenmesi dahi Sam Amca’ya ‘Merak etmeyin, sizin söylediğinizi seçeceğiz.’ demenin subliminal falan değil, aleni ifadesidir.” şeklinde konuştu.

“BİZ BU AŞKLA VAKTİ GELDİĞİNDE “2’NCİ KİM?” DİYE SORACAĞIZ”

Konuşmasının sonunda Necip Fazıl Kısakürek’ten kısa bir alıntı yapan Aydın; “Üstat Necip Fazıl bir şiir yarışmasına katılmış ama sonucu öğrenmemiştir. Sonucun belli olduğu kendisine söylendiğinde tereddütsüz ‘2’nci kim oldu?’ diye sormuştur çünkü 1’inci Necip Fazıl’dır. Dememiz o ki Sayın Bahçeli’nin ifadesiyle Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Gayret bizden, takdir Türk milletinden, tevfik ise Cenab-ı Allah’ındır ve biz bu aşkla vakti geldiğinde ‘2’nci kim?’ diye soracağız inşallah.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir