DEVA PARTİSİ BOLU'DA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Deva Partisi İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat’ı makamında ziyaret ettiler.

DEVA PARTİSİ BOLU'DA ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR
4 Şubat 2022

DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Merkez İlçe Başkanı Reşat Ateş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Şoförler Odası 42.Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek tekrar Başkanlığa seçilen Orhan Fırat’ ve yönetimini ziyaret etti.

Deva Partisi il yönetim kurulunun ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirten Başkan Fırat, Gündem sorunlarına değinen başkan özellikle (TÜRSAB) turizm belgeli araçlar ile servis araçlarının ayrı tutulmaması gerektiğini belirtti. Fırat, servis araçları ile turizm mekanlarına giremediklerini  bunlar da esnaf için pahalıya mal olduklarını söyledi.

Deva Partisi İl Başkanı Gürkan Yetkin ise ziyarette şu açıklamalarda bulundu; “ Partimiz bu sorunları ilgili mercilere ileterek bunların çözümüne yardımcı olacağız. Esnafa ve halka her konuda yardımcı olmalı, kolaylık sağlamalı, her bireyin her partinin görevi olmalı.  Sıfır ve ikinci el araçlarda fiyat artışı halkımızı olumsuz etkiliyor. Şoförler pandemi dönemi iş olmadığı için çok zorlandılar. Bu fiyatlardaki artış da onları olumsuz etkiledi. Otomotiv yedek parçaları 3 ayda kademeli olarak %50 fiyat artış gösterdi. Türkiye pazarında otomotiv yedek parçaları bulmakta büyük problemler yaşandığını ve fiyatların iki katına çıktığını dile getirdi.

Deva yönetim kadrolarından olumlu ve yapıcı bir çözüm beklediklerine değinen Başkan Orhan Fırat,  Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ekonomiye hakim olduğunu,  yaptığı çalışmalar ile gelişmeler göstereceğine inandıklarını belirtti.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir