SADETTİN BASKIN: "GEREDE'DE YUVAYA DÖNÜŞ BAŞLADI"

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Bolu Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar, Gerede İlçe Başkanı Veysel Ayeroğlu ve beraberindeki heyet Gerede'de sanayi esnafını ziyaret ederek Geredelilerle bir araya geldi.

SADETTİN BASKIN: "GEREDE'DE YUVAYA DÖNÜŞ BAŞLADI"
2 Şubat 2022

Yeniden Refah Partisi yöneticileri Gerede'de sanayi esnafını ziyaret ederek yaşanan sıkıntıları dinledi. Sanayi esnafının tamamını soğuğa ve kara rağmen tek tek gezen partililer sıkıntılarının ancak Yeniden Refah Partisi ile ortadan kalkacağını belirtti. Geçim zamanı siyasi ziyaretlere alışkın olmadıklarını belirten esnaf, partilileri büyük bir özveriyle karşıladı.

“NE ADALET KALDI NE KALKINMA”

Esnaf ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın verilerine göre bir senede 7 milyon hane sosyal yardım alıyor. Bunun manası, aileleriyle birlikte yaklaşık 30 milyon insanımız sosyal yardıma muhtaç hale gelmiş. Bu, nüfusun neredeyse yüzde 40'ına tekabül ediyor. 'Sosyal yardımları 15 kat arttırdık' diye bir de marifetmiş gibi bununla övünüyorlar. Yine aynı bakanlığın açıkladığı rakamlara göre 1,2 milyon hane gıda yardımına muhtaç durumda. Enerji Bakanlığı'nın açıklamasına göre ise 2020 yılında 3,7 milyon abonenin elektriği faturasını ödeyemediği için kesildi. Bu istatistikler, bu rakamlar Afrika ülkelerinde değil ülkemizden bahsediyoruz. Öte yandan; Halk ekmek kuyrukları kilometreleri buluyor,  askıda ekmek uygulaması bütün fırınlara yayılmış, ayçiçek yağı zincirle bağlanmış, bebek mamalarına alarm takılmış… Halkın yüzde 45'ini kapsayan asgari ücretliler açlık sınırı altında, emekli maaşları açlık sınırının altında, halkın %85’i yoksulluk sınırı altında yaşamak zorunda. İşte size yoksulluğun en açık şekilde ispatı. 'Ne adalet kaldı, ne kalkınma kaldı!’ “3 Y” de devam ediyor, hatta artarak devam ediyor… Milletimiz artık bu gerçekleri görüyor, çok iyi biliyor, bu nedenle iktidarın oyları her geçen gün kartopu gibi eriyor." dedi.

Günü değerlendiren Baskın, "Elhamdülillah halkımızın bizlere sevgisi çok büyük. Girdiğimiz hiçbir kapıda ikramsız ve asık suratlı olarak karşılanmıyoruz. Bugünün sonunda anladık ki Gerede'de yuvaya dönüş başlamıştır. Gerede önümüzdeki seçimlerde Yeniden Refah'a kavuşacaktır. Hizmetleriyle ve güler yüzüyle bizlere destekte bulunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir