NADİR GÜRKAN YETKİN: “BOLU’DA EN İYİ VE DONANIMLI YÖNETİME SAHİBİZ”

DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Bolu’da en iyi ve en donanımlı yönetim kurulu kadrosuna sahip olduklarını söyledi.

NADİR GÜRKAN YETKİN: “BOLU’DA EN İYİ VE DONANIMLI YÖNETİME SAHİBİZ”
15 Ocak 2022

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Yaklaşık 2 ay önce DEVA Partisi Bolu İl Başkanlığı’na getirilen Nadir Gürkan Yetkin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Yetkin, gazetecilerin sorularını cevapladı.

“SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜNDE DEVA’YA İHTİYAÇ VAR”

Başkan Yetkin, “9 Mart 2020 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan demokrasi ve Atılım Partisi’nin Bolu’da teşkilat yapılanmasını tamamladık. Ülkemizin yaşadığı durum çok açık ve net ortada. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz gerçeği var. Bu sıkıntılı ortamda bütün vatandaşlarımızın tek bir isteği var. Bu sıkıntıların çözümü için bir DEVA’ya ihtiyaç var. Biz işte böyle bir noktada ortaya çıktık.” dedi.

“EN İYİ VE DONANIMLI YÖNETİME SAHİBİZ”

DEVA’nın Bolu’daki il yönetimi olarak diğer partilerden farklı olduğunu dile getiren Yetkin, “Bütün sorunlara ve konulara hâkim bir kadroya sahibiz. 2 aydır Bolu’da partinin il başkanlığı görevini yürütmekteyim. Kısa sürede yol haritamızı belirleyerek yönetimimizi oluşturduk. 24 kişilik bir yönetimimiz var. Her farklı görüşten yönetimimizde isimler var. İdeolojik bir parti olmadığımız için, akıl ve bilim bizim önceliğimiz olduğu için bu çerçevede bir yönetim oluşturduk. Birçok arkadaşımız ilk defa siyasete atıldılar. Bolu’da en iyi ve en donanımlı yönetime sahibiz. İlçelerimizle birlikte merkez ilçedeki teşkilatlanmalarımızı hızlandırdık. 3 ilçemizde hemen hemen yönetim kadrolarımız oluştu ve kısa sürede atamalarını yapacağız. Önceliğimiz merkezi ilçedir. Merkez ilçeyi kurduktan sonra üye kayıtlarımız başlayacak. İl kongremizi de muhtemelen Mart-Nisan ayında gerçekleştirebiliriz. Kongremizde de Genel Başkanımızın burada olmasını arzu ediyoruz.” diye konuştu.

BOLU’DA DEVA’A İLGİNİN YÜKSEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Başkan Yetkin, Bolu’da DEVA Partisi’ne vatandaşların ilgisinin yüksek olduğunu ifade etti. Yetkin, “Özellikle 40 yaş altı genç arkadaşlarımızın ilgisi çok fazla. Bizim partimizin programını okuyanlar, Sayın Ali Babacan’ı beğenen ve ona güvenenlerin sayısı çok fazla. Ülkedeki sorunların çözüme kavuşturulmasında DEVA’ya güven var. En donanımlı genel başkana sahibiz. Donanıma önem veren genç nesil Sayın Babacan’ı çok iyi takip etmekte.” şeklinde konuştu.

TEK ADAM REJİMİ İSTİFASINI HIZLANDIRMIŞ

Uzun yıllar siyasetin içerisinde yer alan Yetkin, AK Parti’den ayrılarak DEVA’ya geçiş süreciyle ilgili kendisine sorulan soruyu şöyle cevapladı; “AK Parti’den ben 2009 yılında ayrılmıştım. Siyaseten yola çıkmıştık ve iyi şeylerde yapmıştık. Fakat tek adam rejiminin etkileri bizler üzerinde de olumsuz etkili oldu. Bizim düşüncemize ters düşen şeyler sonrası irademizi ortaya koyduk ve AK Parti’de siyasi hayatımıza son verdik. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ı AK Parti’de olduğumuz dönemden beri tanıyorduk ve bizde onun yanında yer almak istedik.”

DEVA PARTİSİ BOLU İL YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR;

1. Burhan Semih Hendekçigil

2. Bergen Yılmaz

3. Mahmut Gökçeoğlu

4. Abdullah Emre Sarımsakçı

5. Sinan Altınay

6. Murat Güven

7. Emine Davarcıoğlu

8. Ahmet Çelik

9. Özgür Can

10. Barış Şahin

11. Fatih Karabaş

12. Serdar İleri

13. Ufkay Kadir Erker

14. Sertaç Günay

15. Gülşah Aşçıoğlu

16. Ömer Taha Tarhan

17. Mustafa Soykan

18. İsmail Tan Günal

19. Murat Timur

20. Gizem Doğan

22. Aydın Bilgi

23. Suna Coşkun

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir