NURETTİN DOĞANAY: "RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN MİLİTANIYIZ"

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Recep Tayyip Erdoğan’ın militanı olduklarını ve ölene kadar da olmaya devam edeceklerini söyledi.

NURETTİN DOĞANAY: "RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN MİLİTANIYIZ"
29 Ocak 2021

Nurettin Doğanay, Solmaz-Ahmet Baysal Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapılan 6. AK Parti Kadın Kolları Kongresi’nde konuştu.

Doğanay, CHP’nin son zamanlarda cesaretlendiğini ve AK Parti iktidarına karşı seslerini yükselttiğini ifade ederek, “Bugün buradan, Köroğlu diyarından sesleniyoruz. Onlar şunu bilsinler ki burada bulunan herkes Recep Tayyip Erdoğan’ın militanıdır. Militan olmaya da devam edecektir. Bundan hiçbir zaman gocunmadık ve gocunmayacağız. Elhamdülillah biz Recep Tayyip Erdoğan dediğimiz zaman öyle kendileri gibi sadece SSK’yı yönetemeyen bir liderden bahsetmiyoruz. Recep Tayyip Erdoğan dediğimiz zaman dünya mazlumlarının gür sesi, kimsesizlerin kimsesi, Suriye’den, Irak’tan, Somali’den bahsediyoruz. Biz Recep Tayyip Erdoğan dediğimiz zaman Davos’ta ‘One Minute’ diyebilen, BM üyelerinin gözünün içine baka baka ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyebilen bir liderden bahsediyoruz.  Bizim için liderimizin militanı olmak onurdur, gururdur. Ölene kadar da olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Doğanay’ın bu konuşması salonda bulunanlardan büyük alkış aldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir