BOLU'NUN SULTANLARI DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Lig’inde ilimizi başarıyla temsil eden Bolu Belediyespor, zorlu Antalyaspor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılarak 8’de 8 yaptı.

BOLU'NUN SULTANLARI DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR
5 Aralık 2020

BOLU’NUN SULTANLARI DURDURULAMIYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sigorta Shop Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Bolu Belediyespor, zorlu Antalyaspor deplasmanından da galibiyetle ayrılarak yakaladığı seriye devam etti. Antalyaspor’u 3-0’lık skorla geçen Bolu’nun sultanları ligdeki ilk 8 maçın tamamından galibiyetle ayrılarak ligdeki liderliğini koruyor.

SİNAN BARUT: “GALİBİYETİ RASİM ÖZDEMİR’E ARMAĞAN EDİYORUZ”

Kulüp Başkanı Sinan Barut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Antalyaspor’u deplasmanda 3-0 mağlup ettik ve 8’de 8’lik bir seriye imza attık. Namağlup lider Bolu’nun sultanlarını teknik heyetimizi kutlarım. Bu galibiyeti her zaman yanımızda olan ve koronavirüs tedavisi devam edenBolu Belediye Başkan Yardımcımız Rasim Özdemir’e armağan ediyor, bir an önce aramıza dönmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir