CHP BOLU'DA İSTİFA DEPREMİ

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile yaşadığı fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

CHP BOLU'DA İSTİFA DEPREMİ
11 Temmuz 2020

CHP Bolu İl Başkanlığı'nda bugün istifa depremi yaşandı. Partinin Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile yaşadığı fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Ersan Türkoğlu, şunları söyledi; "Değerli dostlarım herkese merhaba. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle satırlarıma başlamak istiyorum. İlk önce şunu ifade etmek istiyorum. Ben partimizin ilkelerine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine yürekten inanan bir arkadaşınız olarak bugüne kadar partimize hizmet etmeye çalıştım. Ömrüm olduğu sürece de devam edeceğim. Liyakat, şeffaflık, ideolojik hassasiyetler, eleştirdiğimiz hataların yapılmaması gibi birçok konuda Belediye Başkanı Tanju Beyle giderilmesi mümkün olmayan fikir ayrılıklarımızın olduğu su götürmez bir gerçek. Böyle bir durumda yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevini sağlıklı bir şekilde yerine getirmem mümkün gözükmüyor. İl Başkanımız ve partimizin yetkili organlarıyla görüştükten sonra görevimden istifa etme kararı almış bulunmaktayım. Bu konudaki kararımı anlayışla karşılayacağınıza yürekten inanıyorum."

Öte yandan, Türkoğlu’nun istifa kararının ardından partide bazı istifaların da yaşandığı öne sürülüyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir