CHP GENÇLİK KOLLARINDAN 19 MAYIS KUTLAMASI

CHP Bolu Gençlik Kolları Uğurcan Çakır, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 2020

Haber: Selen Dolunay Gündoğan

Başkan Çakır, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün 19 Mayıs.’İstiklal ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler’ diyen Mustafa Kemal’in, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan ayrılan Bandırma Vapurundaki umudu, azmi ve sevgisi ile içinde bulunduğumuz durumun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Tüm zorluklara göğüs gererek, hiçbir imkansızlığı ve engeli bahane etmeden her gün yeni bir umuda yelken açmaktır 19 Mayıs. 19 Mayıs, Atatürk’ün biz gençliğe olan güvenini hatırlatarak 1919’daki cesaret ve azimle milli mücadeleyi asırlarca yaşatmaktır. Çünkü biz Türk halkı ve Türk gençlerini diğer milletlerden ayıran birlik ve beraberliğe karşı içimizde yanan kor ateş hiçbir etken altında söndürülemez. Atamızın en güzel armağanlarından biri olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun”

CHP’Lİ GENÇLERDEN VİDEO

CHP Bolu Gençlik Kolları üyesi gençler de 19 Mayıs nedeniyle bir video hazırladı. Videoda gençler kamera karşısına geçerek 19 Mayıs ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir