AK PARTİLİ VEKİLLERDEN KAMPANYAYA DESTEK

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyası kapsamında bir aylık maaşlarını bağışladı.

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN KAMPANYAYA DESTEK
20 Nisan 2020

Vekil Arzu Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte birer maaşlarını bağışladıklarını bildirdi.

Arzu Aydın, paylaşımında, “Ülkemiz ve ilimiz koronavirüs ile mücadelede, etkilerini en aza indirebilmek için tüm kurumlarıyla beraber var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bütün kurumlarımız özveri ile çalışırken, vatandaşlarımızın da bilinçli ve sıkı bir şekilde tedbirleri uygulaması süreci daha rahat atlatmamız için en önemli gücümüz olmaktadır. Bizler asırlardır önümüze çıkan her engelde, en zor zamanlarda millet olarak dayanışmanın en güzel örneklerini tüm dünyaya gösteren bir medeniyete sahibiz. Bu amaçla Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlayan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyasına AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü olarak birer maaş katkıda bulunuyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir