BOLU AK PARTİDEN KAMPANYAYA DESTEK

AK Parti Bolu teşkilatları,"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyaya 292 bin 200 liralık katkıda bulundu.

BOLU AK PARTİDEN KAMPANYAYA DESTEK
16 Nisan 2020

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya, AK Parti Bolu teşkilatları olarak en güçlü desteği vermeye çalıştıklarını aktardı.

Türkiye'nin, koronavirüs salgınına karşı en başından itibaren örnek bir mücadele sergilediğini, sağlık tedbirlerinin yanında aldığı güçlü ekonomik yardım ve destek paketleriyle tam bir sosyal devlet anlayışı ortaya koyduğunu vurgulayan Doğanay, "Her zaman liderinin yanında ve emrinde olan AK Parti Bolu teşkilatları da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu bu kampanyaya 292 bin 200 lira bağışta bulunarak destek olmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.

Kampanyanın bir çığ gibi büyümesi için de var güçleriyle çalıştıklarını belirten Doğanay, Türkiye'nin bu mücadeleden de güçlenerek çıkacağına inançlarının tam olduğunu kaydetti.

Doğanay, bu kampanyaya destek veren ilçe ve belde başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, belediye başkanlarına, Belediye Meclisi üyelerine, İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ettiğini ifade etti

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir