BAKAN YARDIMCISI MEMLEKETİNE ÇIKARMA YAPTI

Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, memleketi Bolu'ya çıkarma yaparak AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'a tam destek verdi.

BAKAN YARDIMCISI MEMLEKETİNE ÇIKARMA YAPTI
6 Mart 2024

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, organize sanayi, Sağlık İl Müdürlüğü’nde toplantılar yapan Yılmaz, yeni yapılacak 600 yataklı şehir hastanesi yeri için de görüşmeler yaptı.

Ayrıca Boluspor ziyaretinde, Gençlik ve Spor bakanı Osman Aşkın Bak’ın yakın zamanda gelip müjdesini açıklayacağı Stadyum projesinin de takipçi olacağını belirten Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz , “Stadyum konusunu hükümet ve yerel yönetimlerde göreve gelecek güçlü kadromuzla kadromuzla, hızlı koordinasyon sağlayarak çözeceğiz” dedi.

Bolu Valiliği ziyareti sonrasında İzzet Baysal Caddesinde yürüyerek esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek Demirkol’un seçim çalışmalarına da destek olan Yılmaz, halktan büyük ilgi gördü.

Bu ziyaretlerle beraber Huzeyfe Yılmaz'ın AK Partili aday Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'a tam destek geldi. Yapılan görüşmelerde ise Bolu'nun ticaret, sanayi, sağlık hizmetleri ve spor alanında daha da geliştirilmesine yönelik çalışmalara bakan yardımcısından destek sözü geldi.

Yılmaz, “Bolu'yu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bundan 15 yıl sonra Bolu konumu itibariyle çok daha bambaşka bir noktaya gelecek. Ben Sağlık Bakan Yardımcısı olarak Bolumuza, memleketime bugün de yarın da her türlü desteği vermeye hazır olduğumu buradan belirtmek istiyorum. Nasip olursa, halkımız teveccühüyle Muhammed Emin başkanımız göreve geldiği gün itibariyle, hem projelerinin takipçisi, hemde en büyük destekçisi olacağım, bir olursak başaramayacağız hiçbir şey yoktur” dedi.

“Belediye Boluspor’a Bugüne Kadar Bir Kuruş vermedi”

Boluspor Başkanı Savaş Abak ise kulübün yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, belediyenin desteği olmadan kulüplerin yaşamasının zor olduğunu söyledi. Ayrıca 70 yıl önce kurulan stadyumun hala kullanıldığına dikkat çeken Abak, yönetim olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Abak, Boluspor kulübünün Bolu şehrinin, Bolu halkının olduğunu belirttiği konuşmasında şunları aktardı;

“Muhammet Hoca’yı tanıyor, biliyoruz. Sevdiğimiz bir insan. Boluspor kulübü parti üstü bir kurumdur ama tabi bizim de kendimize göre bir oy hakkımız var. Ben öncelikle Muhammet hocama başarılar diliyorum. Ben bugüne kadar kulübe bir delikli kuruş belediyeden almadığımı ifade edeyim. Belediyenin desteği olmadan bu kulüplerin yaşama ihtimali yok. Yönetim olarak uğraşıyoruz. Elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Sonuçta şehrin takımı bırakıp gitmekte bize yakışmaz.”

“Boluspor bizim en büyük değerlerimizden biri”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ise Boluspor'un önemli bir değer olduğunu ve ona sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Stadyum ihtiyacının yanında organizasyonlarla Boluspor’a gelir elde edilecek bir yapıya da ihtiyaç olduğunu söyleyen Demirkol, belediyenin bu konuda destek vermesinin önemini vurguladığı konuşmasında Ankara'daki desteklerin devamını beklediklerini ifade etti.

Boluspor’u kendi evi gibi gördüğünü belirten Demirkol, “Savaş Başkanımla yönetim ekibiyle zaten süreçte daha öncesinde de, yaklaşık 10 yıllık yöneticilik zamanımızda da çok defa bir araya geldik ve istişarelerimizi devam ediyoruz. Boluspor sizin de dediğiniz gibi Bolu’nun en önemli değerlerinden biri. Sadece Savaş Başkanın ve ekibinin üzerine sorumluluğu yıkılacak ve kenardan izlenecek bir değer değil. Bizim Bolu olarak birbirimize sahip çıkmamız, değerleri korumamız lazım. Bu değerlerinin de başında gelen Boluspor'u da sahip çıkmak gerekiyor. Gençlik ve Spor Bakanımızla da geçen hafta hem telefonla daha sonrasında da yüz yüze görüştüğümüzde de bu konuyu ilettim. Stadımızın İstanbul- Ankara arasında 70 yıllık tek stad olduğunu ifade ettim ve o da bu noktada söz verdi ve buraya mutlaka gelip bu sözü bizzat kendisi söylemek istedi. Boluspor’un Stadyumla beraber başka ihtiyaçları da var. Aynı zamanda stadın içerisinde organizasyonlarda mutlaka ayakta kalacak, mali desteği sağlayacak bir gelir kapısı olması da lazım. Onun dışında belediyenin de mutlaka bu organizasyonlarda bu işin ucundan tutması lazım. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız.” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış

  • Yahya 6 Mart 2024 - 13:32
    Hocam yolunuz açık olsun Desteğimiz tam

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir