“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Karaçayır Spor Tesisleri’nde bulunan Karaçayır Kamp Eğitim Merkezi’nde görev yapan antrenörlerle bir araya geldi. 

“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ”
27 Şubat 2024


31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Karaçayır Kamp Eğitim Merkezi’ne, Murat Canbaş Cimnastik Salonu’na ve Karaçayır’da bulunan kapalı spor salonuna  giderek antrenör ve genç sporcularla bir araya geldi. Antrenörlerin, amatör sporlara ve salon sporlarına gereken değerin verilmediği sözlerinin ardından açıklamalarda bulunan Durak “Amatör spora ve salon sporlara değerin verilmediğini farkındayız ve daha önceki açıklamalarımızda da bunu dile getirdik. Geçtiğimiz günlerde amatör spor kulübümüzü ziyaret ettim. Amatör spor kulüpleri çok değerli çünkü gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimleri sağlanıyor. Dışarıdaki birçok olumsuz durumdan kurtuluyorlar. Spora emek verenlerde herhangi bir para karşılığında değil gönülden yapıyorlar. 35 gencin olduğu bir amatör spor kulübüne gittim. 4 tane şampiyon var. 3 Avrupa, bir de Dünya şampiyonu var. Bu ne demek, tüm dünyayı ayağa kaldırıp İstiklal Marşı’nı okutturmuşlar, tüm dünyayı ayağa kaldırıp yüce Türk milletinin önünde saygı duruşunu geçirmişler. Bu adamlar ringde çalışması lazım, antrenman yapması lazım ama ne yazık ki yok. Halının üstünde çalışarak 4 defa dünyayı ayağa kaldırmışlar. Bizim bunlara kaynak oluşturmamız gerekiyor. Belediye kanununda da var. Aynı ve nakdi yardım yapabilirsin. 31 Mart’ta inşallah belediyeyi aldığımız zaman tüm sporcularımıza, gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlerimiz bizim geleceğimiz” dedi. 


HER MAHALLEYE SPOR SAHALARI
Ayrıca her mahalleye spor sahaları yapacaklarını ve gençlerin spor faaliyetlerini rahatlıkla yapabileceği alanlar oluşturacaklarını vurgulayan Durak “Mahallelerimizde spor faaliyetlerinin yapılacağı fiziki alanlar oluşturulacak ve mevcut alanlarda bakım onarım çalışmaları yapılarak daha uygun ve verimli şartlar altında spor faaliyetlerinin yürütülmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir