“SAHA ÇALIŞMALARININ İKİNCİ TURUNA BAŞLADIK”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, yerel seçimler için devam eden saha çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Uç açıklamasında Bolu’yu karış karış dolaştıklarını ifade ederek ikinci tura başladıklarını söyledi.

“SAHA ÇALIŞMALARININ İKİNCİ TURUNA BAŞLADIK”
26 Şubat 2024

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl ve Merkez İlçe Örgütü koordinasyonunda, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler için saha çalışmaları adım adım devam ediyor. Her gün hazırlanan program kapsamında mahalle mahalle gezen partililer ve gönüllüler, vatandaşlara Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın selamlarını ileterek desteklerini istiyorlar.

“SAHA ÇALIŞMALARININ İKİNCİ TURUNA BAŞLADIK”

Devam eden saha çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, özveriyle çalışarak Bolu’yu adım adım gezdiklerinin altını çizdi. Başkan Çetin Uç açıklamasında, “31 Mart yerel seçimleri için gerek partililerimiz gerek belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarımız gerekse de gönüllülerimiz ile birlikte çok güzel bir ekip çalışması ortaya koyuyoruz. Her gün yaptığımız program kapsamında oluşturmuş olduğumuz saha çalışma ekiplerimiz belirlenen mahallelerde sokak sokak, kapı kapı gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, onlara Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın selamlarını iletiyorlar. Ekiplerimizle birlikte Bolu’yu karış karış gezmeye devam ediyoruz. Çalmadık kapı bırakmadığımız ilimizde saha çalışmalarının ikinci turuna başladık. Bu şehrin her mahallesinden, her sokağından, her binasından yükselen ‘İlle de Tanju Özcan’ sesleri en büyük enerji kaynağımız” dedi.

“SAHADA ALIN TERİ AKITAN HERKESE SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Başkan uç açıklamalarının devamında vatandaşların sorun ve taleplerini de gözardı etmediklerini belirterek, “Saha çalışma ekiplerimiz vatandaşlarımızın desteğini istemeden önce bir sorunu ve talebi olup olmadığını da görüşüyorlar. Vatandaşlarımızdan aldığımız talep ve sorunları tek tek not ediyor ve elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bolu’da yaşayan her vatandaşımız bizler için kıymetli. Bizler, onların bu şehirde huzur ve refah içerisinde yaşamaya devam edebilmeleri için gerekeni bundan sonra da yapmak adına çaba sarfediyoruz. Bu anlamda sahada alın teri akıtan, partililerimiz, belediye meclis üyesi adaylarımız, il genel meclisi üyesi adaylarımız ve gönüllülerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Emeklerine, ayaklarına sağlık. 31 Mart akşamı Bolu’da ikinci yenilik ve yükseliş döneminin fitilini bugün sahada emek verenlerimiz ateşleyecek. Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ı yeniden, daha güçlü bir destekle seçerek şehrimizin geleceğine ışık tutacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir