DEMİRKOL VE EKİBİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, hafta sonu onlarca programa katılarak, sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisine, gece saatlerine kadar devam etti.

DEMİRKOL VE EKİBİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR
26 Şubat 2024

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, hafta sonu onlarca programa katılarak, sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisine, gece saatlerine kadar devam etti. Demirkol’u sürekli sahada gören vatandaşlar “Nereye bakarsanız Muhammed Hoca orada!” yorumunda bulundular.

Sık sık vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemeye önem gösteren, onlarla kucaklaşmayı ihmal etmeyen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmama felsefesiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Cumartesi ve pazar günü yoğun bir hafta sonu mesaisi geçiren Başkan Adayı Demirkol, hem vatandaşlarla birlikte oldu hem de birbirinden önemli toplantı ve açılışlara katıldı.

Şube Başkanı Doç. Dr. Hamdi Zenginbal’ın misafirperverliğinde Türk Ocakları Bolu Şubesini ziyaret eden Demirkol, Türk Ocakları üyeleri ve akademisyenlerle bir araya geldi.

Üreten, çalışan, istihdam oluşturan yeni işyerlerinin açılışına katılan Demirkol, Tren Cafe, Laçin Diş Merkezi, Swim14 Academy’nin açılışında kurdele kesti ve işverenlere bereketli kazançlar diledi.

Newholland traktörlerinin satışını yapan Karakaş Traktör Bayisinin Firune Restoranda geleneksel olarak düzenlediği aile kahvaltısına misafir olan Demirkol, projelerinden bahsedip ailelerle keyifle sohbet etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı yöneticileri, üyeleri ve gönüllüleri ile Öğretmenevinde güzel bir pazar sabahında keyifli bir buluşma gerçekleştiren Demirkol, kadim şehir Bolu’da vatandaşlarla birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilemekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Karaköy TOKİ 2. Etap’ta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Demirkol, vatandaşların taleplerini dinleyerek, bol bol sohbet etme fırsatı buldu. Çocuk, kadın ve ailelerin hayatını kolaylaştırmak için planlanan projelerinden ipuçları verdi.

Boluspor’u Erzurumspor karşısında Atatürk Stadyumunda hemşerileri ile birlikte destekleyen Demirkol, galibiyeti kazanan takımı, teknik heyeti ve yöneticileri tebrik etti.

Özdilek Alışveriş Merkezinde vatandaşlarla ve çocuklarla buluşan Demirkol, düzenlenen zeka oyunları etkinliğine katılarak, çocukların eğlenceli anlarına da ortak oldu.

Hane ziyaretleri ile seçim çalışmasına devam eden Demirkol, firma toplantılarına da katılarak vatandaşların talep, istek ve önerilerini tek tek not aldı ve desteklerini istedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir