SANAYİ ESNAFINDAN DURAK’A TAM DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Sanayi Sitesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Esnafların büyük ilgisi ile karşılaşan Durak’a, sanayi esnafından tam destek sözü geldi.

SANAYİ ESNAFINDAN DURAK’A TAM DESTEK
23 Şubat 2024



31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, sanayi esnafını ziyaret etti. Durak’a bu ziyaretinde belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aydın’ın da eşlik etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Durak, sanayi esnafına daha önce verdiği sözü yineledi. Sanayinin kaderini sanayi esnafının belirleyeceğini vurgulayan Durak “Yaptık oldu belediyeciliği yapmayacağız. Sizlerle ilgili bir karar alınırken, size sormadan sizlerle görüşmeden karar vermeyeceğiz. Bu konuda kesinlikle şüpheniz olmasın. Biz sizlere hizmet etmeye geliyoruz. Genel seçimlerde hep birlikte büyük bir başarıya imza atarak vekilimizi Bizim İsmail’i Ankara’ya gönderdik. Şimdi sizlerden bir destek daha istiyoruz. Nasıl belediyecilik yapılacağını sizlerde göreceksiniz. Sizleri kesinlikle mahcup etmeyeceğiz. İyi ki oy vermişiz dedirteceğiz” dedi. Ziyaretleri sırasında esnafın büyük ilgisi ile karşılaşan Durak, esnaflardan tam destek sözü aldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir