DURAK: “SEVİMLİ DOSTLARIMIZ İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, sokak hayvanlarının daha uygun koşullarda bakımının gerçekleştirileceğini söyledi. 

DURAK:  “SEVİMLİ DOSTLARIMIZ İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ”
21 Şubat 2024


31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu Hayvanları Koruma Derneği (Bolhayko) ve Bolu Hayvanseverler Topluluğunun (Bolpati Derneği) üyeleri ile bir araya geldi. Göreve geldiklerinde sokak hayvanları için yapacaklarını istişare eden ve onların sağlıklı yaşamaları için gerekli tüm hassasiyeti göstereceklerinin sözünü veren Durak, “Sokaklarda yaşayan hayvanlarımızın sağlık sorunlarının tespit ve tedavisi, onların sosyal adaptasyon sürecinin sağlanması ve uygun koşullarda bakım ve barınma imkanı sunulması için sevimli dostlarımıza yönelik mevcutta var olan rehabilitasyon merkezine yönelik düzenlemeler yapacağız. Çünkü bir belediye başkanı sokaktaki hayvanlardan tutun, sobasını yakamayan teyzeye kadar herkesten her şeyden sorumludur. Bu yüzden gerekli bütün çalışmaları yapacağız ve sevimli dostlarımızı da yalnız bırakmayacağız.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir