AK KADINLARDAN DEMİRKOL’A TAM DESTEK

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ile birlikte AK Parti Kadın Kolları yönetimiyle ve kadın kollarında geçmişten gönümüze görev yapanlarla bir araya geldi.

AK KADINLARDAN DEMİRKOL’A TAM DESTEK
20 Şubat 2024

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ile birlikte AK Parti Kadın Kolları yönetimiyle ve kadın kollarında geçmişten gönümüze görev yapanlarla bir araya geldi. Demirkol,  “Şehrimizin en büyük kadın hareketi olan ve durmadan çalışan Kadın Kolları Teşkilatımıza yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer yandan da birlik, beraberlik ve uyum kültürü içerisinde  teşkilat programlarına katılıyor. Bu kapsamda Özer Düğün ve Balo Salonunda İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve eski dönem milletvekili Arzu Aydın ile birlikte AK Parti Kadın Kolları yönetimi ve AK Parti’ye gönül veren kadınlarla bir araya geldi, bütün kadınlara karanfil hediye etti.

“Enerjik bir şekilde bizi motive eden bir teşkilatımız var”

Bolu’da birliğin, beraberliğin, dayanışmanın berekete vesile olan bir ortam olduğunu ifade eden Demirkol, “Sizlerle bu seçimde tekrar yoldaş olduk. Sahada kapı kapı çalışan, broşürleri dağıtan, bizden daha enerjik bir şekilde bizi de motive eden bir teşkilatımız var. Ve ben her birinizi o sahada, benim kadar benden daha heyecanlı gördükçe daha çok motive oluyorum ve diyorum ki iyi ki sizlere Allah beni yoldaş etmiş. Sizlerin gayretiyle bir kez daha kazanacağımıza inandık, inanıyoruz. 80 yaşımıza geldiğimizde geriye baktığımızda hayatımızdaki en önemli başarılardan birine doğru koşuyoruz. Hem ahirette karşımıza çıkacak. Hem dünyada çoluk çocuğumuza anlatacağımız en önemli zafere doğru koşuyoruz. Biz bu zaferin heyecanını da bu zaferin ışığını da hem sizlerin gözünde hem sahada görüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Gece gündüz çalışarak Bolu’yu tekrar gerçek belediyecilikle kavuşturacağız”

Demirkol, sahada basmadık yer bırakmayacaklarını ifade ettiği konuşmasına şöyle devam etti:

“Ben bu vesileyle teşkilatımıza, belediyemize emek vermiş, hiç nefis yapmadan Allah rızası için ilimize davamıza ve teşkilatımıza bir noktada iyi olsa katkı sağlamayı hayatının en önemli vazifesi edinmiş bütün teşkilat büyüklerimize, kadın kollarımıza, kadın kollarımızın kıymetli mensuplarına çok teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki hiçbir çalışma boşa gitmeyeceği gibi her bir çalışmanın en temel anahtarının iyi niyet olduğu gibi biz niyetleniyoruz ve heyecanla söz veriyoruz. Gece gündüz çalışarak Allah’ın izniyle Bolu’yu tekrar gerçek belediyecilikle kavuşturacağız.”

1 yorum yapılmış

  • Oya21 Şubat 2024 - 15:32
    Bir solcu birey olarak sizi destekliyorum

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir