ÖĞRENCİLERDEN DURAK’A BÜYÜK İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, öğrencilerle bir araya geldi. Kendisinden imza isteyen öğrencileri kırmayan Durak, tek tek hepsinin isteğini yerine getirdi ve imzalı broşürünü dağıttı. 

ÖĞRENCİLERDEN DURAK’A BÜYÜK İLGİ
20 Şubat 2024



31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Final Okulları’na giderek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Durak, kendisinden imza isteyen öğrencileri kırmadı ve hepsinin isteğini tek tek yerine getirerek imzalı broşürünü dağıttı. Daha sonra gençlere yönelik hazırlanan projelerini anlatan Durak, ilk olarak Gençlik merkezi ve kütüphane projesini tanıttı. Gençlik Merkezi ve Kütüphane’nin gençlerin hem vakit geçirebileceği hem de ders çalışabileceği fiziki alanlara sahip olacağını vurgulayan Durak “Projemiz gençlerimizin hem vakit geçirebilecğei hem de ders çalışabileceği fiziki alanlara sahip olacak. Proje içeriğinde; gençlerin bireysel ve ortak ders çalışabileceği alanlar bulunacak. 7/24 saat çalışma sistemi ile hizmet verecek.  Ayrıca gençlerimize ücretsiz çay kahve imkanları da sağlanacak. Proje kapsamında aöık alanlarda gençlerin vakit geçirebileceği rekreasyon alanları da oluşturulacak” dedi. 
“E-SPOR MERKEZİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Teknoloji ile birlikte ortaya çıkan ve büyük kulüplerin kıyasıya yarıştığı e-spor oyunlarına yönelik Bolu’da e-spor merkezi kuracaklarını belirten Durak “Gençlerimizin yeni tutkusu olan dijital dünyada oynadıkları oyunları bir arada oynayabilmeleri adına fiziki ve donanımsal şartların sağlandığı e-spor merkezini hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
“GENÇLİK KAMPLARI DÜZENLEYECEĞİZ”
Gençleri zaman zaman dijital dünyanın dışına çıkarmak adına Bolu Kent Ormanı’nda gençlik kampları düzenleyeceklerini de söyleyen Durak “Siz genç kardeşlerimizi doğa ve arkadaş grupları ile bir araya getirmek adına Abant Kavşağı yolu Bolu güzergahında bulunan Bolu Kent Ormanı’nı aktif hale getirilerek etkinlikler düzenlenebileceği yaşam alanları oluşturacağız” şeklinde konuştu.
“BİLİM BOLU BİLİM MERKEZİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Son olarak gençleri teknolojinin yenilikleri ile bir araya getirecek olan Bilim Bolu Projesi’ni açıklayan Durak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Milli teknoloji hamlesi kapsamında çalışma yapan, aynı zamanda Teknofest Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali yürütücüsü T3 Vakfı ile ortak olarak yürütülecek bilim merkezi projemizi hayata geçireceğiz. Bilim Bolu merkezimizde Tasarım ve üretim, robotik kodlama, elektronik programlama ve nesnelerin interneti, malzeme bilimi ve nanoteknoloji, yazılım teknolojileri, enerji teknolojileri, siber güvenlik, mobil uygulama, ileri robotik, yapay zeka, havacılık ve uzay teknolojileri uygulamaları yapabileceksiniz ve Bilim Bolu çatısı altında oluşturulacak teknoloji takımları ile Teknofest yarışmalarına belediyemiz destekleri ile katılacaksınız.”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir