GÖRÜNTÜLER YÜREK YAKTI! ARAÇ ÇARPTI 20 GÜN BU HALDE BEKLEDİ

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Bekirfakılar Köyü'nde meydana gelen olay, hayvanseverleri harekete geçirdi. Bir aracın 20 gün önce çarpması sonucu yaralanan sokak hayvanı, günlerce çamur içinde çaresizce bekledi.

GÖRÜNTÜLER YÜREK YAKTI! ARAÇ ÇARPTI 20 GÜN BU HALDE BEKLEDİ
12 Şubat 2024

Bolu’nun Göynük ilçesine bağlı Bekirfakılar Köyü'nde meydana gelen olay, hayvanseverleri harekete geçirdi. Bir aracın 20 gün önce çarpması sonucu yaralanan sokak hayvanı, günlerce çamur içinde çaresizce bekledi. Ankara’da özel bir klinikte ameliyata alınan köpekten onlarca saçma çıktı.

Kaza anından sonra köpeğin yardım bekleyerek geçirdiği zorlu günler, İzmir’den köye gelen bir vatandaşın dikkatini çekti. Ancak, köyde herhangi bir veteriner kliniği olmaması nedeniyle köpeğe yardım edecek kimse bulunamadı.

Hayvansever kişiler ile iletişime geçen bir vatandaş sayesinde, köpek 20 gündür çaresizce yattığı yerden alındı ve Ankara’da özel bir kliniğe götürüldü. Araç çarptığı bilgisi verilen ve hayvansever kişiler tarafından veterinere götürülen sokak köpeğinin çekilen röntgen filminde ön bacağında ve kalçada kırık, av tüfeğiyle vurulduğu ve vücudunda çok sayıda saçma olduğu belirlendi. Arka bacakları tutmayan sokak köpeğinin felç kalma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

2 yorum yapılmış

  • Sezen12 Şubat 2024 - 15:35
    Göynük denince irkiliyorum bu ne merhametsizlik Allahın yarattığı can a hicmi acımadiniz Rabbım sessiz kullarına eziyet eden görmezden gelen her kim var ise Kahhar isminle kahreyle bu dünyanın altı da var hesap günü çetin geçecek bekleyin
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Asiye12 Şubat 2024 - 20:44
    Bir insanın suçunu tüm Göynüklülere yükleyemezsiniz

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir