ESNAFLAR EMEKLİLER İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, emeklilere çayı ücretsiz veren işletmeyi ziyareti sonrası adeta bir akım başlattı. Başkan Uç’a ulaşan bir lokanta sahibi emeklilere destek olmaya ‘ben de varım’ dedi.

ESNAFLAR EMEKLİLER İÇİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYUYOR
6 Şubat 2024

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, geçtiğimiz günlerde emeklilere çayı ücretsiz vereceğini duyuran bir kafeyi ziyaret ederek kafe sahibine emeklilere destek amaçlı bir koli çay ikram etti.  Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç’un anlamlı desteği sonrası adeta bir akım başladı. Başkan Uç’u arayan işletme sahipleri destek kampanyaları başlatmak istediklerini bildirdiler.

Küçük Sanayi Sitesi Mobilyacılar Sokakta hizmet veren Poyraz Et Lokantası da emeklilere destek akımına katıldı. Başkan Uç, emeklilere destek kampanyasına katılan işletmeyi ziyaret etti.

EMEKLİLER İÇİN YÜZDE 20 İNDİRİM YAPTI

Başkan Uç ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Emeklilerimizin derdiyle dertleşen bir esnafımızla daha birlikteyiz. Geçen günkü At Kafası Kafedeki paylaşımımızdan sonra bizleri arayarak ‘Ben de emeklinin yanındayım, ben de emekliyim. Sizler için elimden geleni yapmak istiyorum’ diyen Hüseyin ağabeyimizle birlikteyiz. Emeklilerimize Poyraz Et Lokantasında yemekleri yüzde 20 indirimle yiyebilecekler. Bu akıma destek veren Hüseyin ağabeyimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ESNAFIMIZIN YANINDA OLUN, EMEKLİMİZİN YANINDA OLUN”

Açıklamasının devamında Cumhur İttifakını eleştiren Başkan Uç, “İktidarın ve Cumhur İttifakının emeklilerimize yaptığı zulmü, esnaflarımız görüyor. Verdikleri üç kuruşu ertesi sabah fazlasıyla çıkartma peşindeler. Cumhur İttifakı’nın Bolu’daki milletvekillerine sesleniyorum; esnafımızın yanında olun, emeklimizin yanında olun. Tüm esnaf arkadaşlarımızı emeklilerimize sahip çıkmaya ve bu akıma katılmaya davet ediyorum. Hüseyin ağabeyimize de yaptığı bu özverili destek için teşekkür ediyorum. Tüm emekli büyüklerimizi Poyraz Et Lokantasına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir