“HEDEFİM BOLU’YU ESKİŞEHİR’DEN DAHA GÜZEL HALE GETİRMEK”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, OSB’de 4 fabrikayı daha ziyaret etti. İşçilerle buluşmasında yeni dönem hedeflerinden bahseden Özcan, “Yeni döneminde hedefim Bolu’yu Eskişehir’den daha güzel hale getirmek.” dedi.

“HEDEFİM BOLU’YU ESKİŞEHİR’DEN DAHA GÜZEL HALE GETİRMEK”
6 Şubat 2024



Seçim çalışmalarını sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, OSB’de son olarak Tansel Elektrik, Bolu-İş, Özkimsan ve Özpres fabrikalarını ziyaret edip, çalışanlarla buluştu. 
“Bir dönem daha destek verin”
İşçilerle görüşmesinde Özcan, 5 yılda yapılanları anlatıp 31 Mart'ta yapılacak seçimler için destek istedi. Yoğun ilgi gördüğü işçilerle buluşmalarında yeni dönem hedeflerine de değinen Özcan, “Bolu Belediyesi’ni kimseyi ayırmadan, israf etmeden, yetim hakkı yemeden ve yedirmeden 5 yıl yönettim. Bir dönem daha destek verin, kaldığım yerden devam edeyim. Yeni döneminde hedefim Eskişehir’den daha güzel hale getirmek. Bunun için sizlerden destek istiyorum.” diye konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir