DEMİRKOL: “BOLULULAR DİRENÇLİ ŞEHİRLERİNDE HUZUR İÇİNDE YAŞAYACAK”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla Kent Meydanı’nda açılan stantları gezdi.

DEMİRKOL: “BOLULULAR DİRENÇLİ ŞEHİRLERİNDE HUZUR İÇİNDE YAŞAYACAK”
6 Şubat 2024

Demirkol, “Dirençli şehirlerde halkımızın huzur içinde yaşamasının gayreti içerisinde olacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Valiliği koordinesinde asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla AFAD, JAK, İtfaiye, UMKE, Arama Kurtarma Dernekleri ve STK’ler tarafından Kent Meydanı’nda açılan stantları gezdi.

“Deprem anında can kaybını en aza, sıfıra indirme hedefimiz var”

Burada yaptığı açıklamada 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden bütün vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Demirkol, “Deprem için alınması gereken en önemli önlem dirençli kentleri hızlıca oluşturmaktır. Bizde bu yolculuğumuzda belediye olarak dirençli kentlerin oluşması, içinde bulunmuş olduğumuz ilimizde, bölgemizde deprem açısından risk taşıdığımız bölgemizde dirençli kent oluşturarak deprem anında can kaybını en aza, sıfıra indirme hedefimiz var. Merkezi hükümetimiz ile uyum halinde Bolu’muzu dirençli kent haline getireceğiz. Sonrasında huzurla güvenle yaşayacağımız bir şehir inşa etmek için çalışacağız.” dedi.

Arama kurtarma faaliyetlerinin önemine değinen Demirkol, “İlimizde organize olmuş arama kurtarma derneklerine gerek kalmayan, en güzel dirençli şehirleri oluşturmak en büyük görevimiz. Dirençli şehirlerde halkımızın huzur içinde yaşamasının gayreti içerisinde olacağımızın sözünü veriyorum. Ben bu vesile ile 6 şubat depreminde ve diğer afetlerde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Demirkol, 6 Şubat depremlerinin yaşandığı şehirlerden ilimize gelen depremzede 3 aileyi ikametlerinde ziyaret etti.

“Eminiz, seninleyiz, kazanacağız”

Demirkol ve beraberindeki AK Parti teşkilat üyeleri, Civril Köyü, Dağkent Mahallesi, Karaköy Mahallesi ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Demirkol, “Yıllardır Bolu sokaklarında, vatandaşlarımızın arasında olmanın rahatlığını bu süreçte hissetmek bizi çok mutlu etti. Vatandaşlarımızda bizde eminiz, seninleyiz, kazanacağız diye tepkiler verdi. Cumhurbaşkanımızdan ve teşkilatımızdan aldığımız gücü sahada çok yoğun hissettik” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir