TÜRK KIZILAYI BOLU ŞUBESİ DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY'DA

Türk Kızılay Bolu Şubesi Hatay'da geçici barınma merkezlerinde kalan 3000 kişiye yemek ve gıda kolisi dağıttı.

TÜRK KIZILAYI BOLU ŞUBESİ DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY'DA
5 Şubat 2024

 

Türk Kızılay Bolu Şubesi gönülleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerde en ağır hasarı alan illerden olan Hatay'da Bolu Valiliği'nin koordiasyonuyla faaliyetlerine devam ediyor.

Gönüller, Altınözü ilçesindeki geçici barınma merkezlerinde binlerce kişiye yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

Şubenin üyeleri, çeşitli konteyner kentlere de 100 gıda kolisi teslim ederken, 300 öğrenciye ise çizme,çikolata kutusu ve atıştırmalık çantası dağıttı.

Kızılay Bolu Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Murat Koca, Bolu'da 1999 depremlerini yaşadıklarını belirterek, "11 ilimizi etkileyen depremleri yaşayan bölge insanının yaşadıklarını çok iyi biliyoruz. Büyük depremin yıl dönümünde onların yanında olmak istedik. Dayanışma ruhuyla acılarını hafifletmeye çalıştık." ifadelerini kullandı.

Kızılay Bolu Şubesi Başkan Yardımcısı Tuğba Ulusoy da depremin yıl dönümünde birlik beraberlik ruhuyla bölge insanına destek olmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acılar taze. Biz Hatay’da depremi yaşayan vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik ruhuyla destek olmak istedik, onların acılarını paylaştık. Bu noktada bize destek olan tüm bağışçılarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.Bizler sadece veren el ile alan el arasında köprüyüz”dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir