DEMİRKOL’DAN İLKOKUL ÖĞRETMENİNE VEFA

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, ömrünü eğitim hayatına adayan ilkokul öğretmeni Hüdai Ay’ı  ve ailesini Bolu’da tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldı.

DEMİRKOL’DAN İLKOKUL ÖĞRETMENİNE VEFA
31 Ocak 2024


Bolu’da yaşayan emekli öğretmen Hüdai Ay geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite Palyatif Servisinde tedavi gören Ay’a ilkokul öğrencisi AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ziyarette bulundu.
Demirkol, Yeniçağa Yaşar Çelik İlkokulu'nda öğretmeni olan Hüdai Ay ve ailesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite Palyatif Servisindeki odasında bir süre görüştü. Ay'ın sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Demirkol, durumu ile yakından ilgilendiği öğretmenine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.  Ay'ın ailesi, Demirkol'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir