“BU MİSAFİRLİK ARTIK ADI KONULMAMIŞ BİR İSTİLAYA DÖNMÜŞTÜR”

Durak göçmen konusuna değinerek “Çok açık ve net, Sayın Genel Başkanımızın ‘Bu misafirlik artık adı konulmamış bir istilaya yani kontrolsüz göç adı konulmamış bir istilaya dönmüştür’ diye ifadesi var. Gerekli hassasiyeti göstereceğimizden emin olun” dedi.

“BU MİSAFİRLİK ARTIK ADI KONULMAMIŞ BİR İSTİLAYA DÖNMÜŞTÜR”
30 Ocak 2024


Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak göçmen konusuna değinerek “Çok açık ve net, Sayın Genel Başkanımızın ‘Bu misafirlik artık adı konulmamış bir istilaya yani kontrolsüz göç adı konulmamış bir istilaya dönmüştür’ diye ifadesi var. Gerekli hassasiyeti göstereceğimizden emin olun” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, sabahın erken saatlerinde sahaya çıkarak, girmedik gönül sıkmadık el bırakmamak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  İlk olarak Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile bir araya gelen Durak, daha sonra Karacasu’da bulunan İzzet Baysal Fizik Tedavi Hastanesi’ne geçti. Burada hastalar ve sağlık çalışanları ile bir araya gelen Durak, vatandaşların ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinin hazır olduğunu ve Belediye Başkanı olduktan sonra Bolu’yu çok daha güzel günlere taşımak adına durmak bilmeden çalışacaklarını söyledi. Durak ayrıca esnaf ziyaretlerini de sürdürdü. Karaçayır Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret eden Durak, hayır dualarını ve desteklerini istedi. 
"Etkili bir şekilde kısa sürede hepsini göndereceğiz"
MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ayrıca ziyaretleri sırasında göçmen konusuna değindi.  Bugün yerel basına da yansıyan haberlerde Bolu’daki yabancı uyruklu kişi sayısının azalmadığı aksine arttığı Göç İdaresi verilerine göre tespit edildi.  Birilerinin sığınmacılar üzerinden yaptığı politikaların yalan olduğunun ortaya çıktığını vurgulayan Durak “Sayın Genel Başkanımızın mültecilerle ilgili ifadeleri var. Yani Milliyetçi Hareket Partisi 2018 yılında bu sürece başladı. Hatta o dönemde sınırı aşan göçler raporu diye de bir çalışması var. Yani biz bugün söylemiyoruz, bugün bunu siyasi propaganda yapmak için söylemiyoruz. Çok açık ve net, Sayın Genel Başkanımızın ‘Bu misafirlik artık adı konulmamış bir istilaya yani kontrolsüz göç adı konulmamış bir istilaya dönmüştür’ diye ifadesi var. Gerekli hassasiyeti göstereceğimizden emin olun. Ama bunu siyasi şov halinde değil. Hassas bir şekilde, kontrollü, etkili bir şekilde kısa sürede hepsini göndereceğiz” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir