ÇUBUK GÖLÜ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Bolu’nun, Göynük ilçesinde bulunan Çubuk Gölü yağan karla beyaza büründü.

ÇUBUK GÖLÜ BEYAZA BÜRÜNDÜ
22 Ocak 2024

Bolu’nun, Göynük ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle ilçeye 11 kilometre uzaklıkta bulunan Çubuk Gölü beyaza büründü. Çubuk Gölü ve çevresindeki ormanlar, beyaz örtüyle güzel görüntü oluşturdu.

Oluşan kartpostallık manzaranın tadını çıkarmak isteyen ziyaretçiler mangal yakıp piknik yaptı, yürüyüş yaparak hayatın stresinden uzaklaşmaya çalıştı. Kimi ziyaretçiler ise kartopu oynayarak vakit geçirdi.

Ziyaretçilerden Sibel Adalan, Çubuk Gölü’ne çok yakın olan Köstek köyünde doğup büyüdüğünü şuan ailesi ile birlikte Ankara’da yaşadığını ve Göynük’e her gelişlerinde sürekli Çubuk Gölü’ne geldiklerini belirterek, "Mangalımızı yakıyoruz, geziyoruz, çok güzel oluyor. Kar yağışı sonrası burayı görmek çok güzel duygu. Çubuk Gölü hem merkeze çok yakın hem de böyle güzel sakin bir yer görmedim, duymadım. Herkes burayı tercih ediyor. Vatandaşların gelmesini tavsiye ederim, Doğa, manzara, çok güzel bir yer" dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir