BAŞKAN UÇ, PARTİLİLERLE SABAH AKŞAM SAHADA

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Sabah yürütülen saha çalışmalarının ardından partililerle akşam da kapı kapı dolaşan Başkan Uç, “Bolu kararını vermiş” dedi.

BAŞKAN UÇ, PARTİLİLERLE SABAH AKŞAM SAHADA
21 Ocak 2024

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinde(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, çalmadık kapı bırakmamakta kararlı görünüyor. Seçim çalışmaları programı kapsamında sabah partililer ve gönüllüler ile saha çalışmalarına katılan Başkan Çetin Uç, çalışmalarına partililerle akşam saatlerinde de devam ediyor.

Başkan Uç ve beraberindekiler akşam programında belirlenen mahallelerde kapı kapı gezmeye başladı. Apartmanlarda mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Uç ve partililer, vatandaşların talep ve önerilerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Vatandaşlardan 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ve CHP için destek isteyen ekip Başkan Adayı Tanju Özcan’ın 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı çalışmaların yer aldığı gazeteyi de vatandaşlara ulaştırdı.

“AÇILAN HER KAPIDAN TEK SES YÜKSELİYOR, BOLU ‘İLLE DE SEN TANJU ÖZCAN’ DİYOR.”

CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, seçim çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada seçimlerde başarıya ulaşacaklarını vurguladı. Başkan Uç açıklamasında, “31 Mart seçimleri için gerek partililerimiz gerekse gönüllülerimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hem Belediye Başkan Adayımız Tanju Özcan için hem de Cumhuriyet Halk Partisi için başarıya ulaşmak adına gece gündüz sahadayız. Sabah gerçekleştirilen çalışmalara ek olarak akşam saatlerinde de kapı kapı dolaşıyor ve vatandaşlarımızın desteğini istiyoruz. Bizim için durmak, yorulmak yok. 31 Mart’ta başarıya ulaşmak için özveriyle ve sabırla çalışmaya devam edeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayana dek sahada olacağız. Her çaldığımız kapıda bizleri samimiyetle karşılayan, bizlere sevgisini gösteren ve bizleri bağrına basan değerli Bolu halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler kıymetli Bolu halkımız için çalışıyoruz, onların daha huzurlu, daha mutlu bir Bolu’da yaşamaları için tüm gayretimiz. Açılan her kapıdan tek ses yükseliyor, Bolu ‘ille de sen Tanju Özcan’ diyor. Bolu kararını vermiş çoktan” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir