TARAFTARLARLA OMUZ OMUZA BOLUSPOR’A DESTEK

Trendyol 1.Ligin 19.haftasında Boluspor sahasında Teksüt Bandırmaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlıları bu zorlu mücadelesinde yalnız bırakmayan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak taraftarlarla omuz omuza destek verdi.

TARAFTARLARLA OMUZ OMUZA BOLUSPOR’A DESTEK
20 Ocak 2024

Trendyol 1.Ligin 19.haftasında Boluspor sahasında Teksüt Bandırmaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlıları bu zorlu mücadeleside yalnız bırakmayan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak taraftarlarla omuz omuza destek verdi.
Trendyol 1.Ligin 19.haftasında Boluspor sahasında Teksüt Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. İki devrenin de uzatma dakikalarında iki gol kaydeden kırmızı beyazlılar sahadan 2-0 galip ayrılarak çok önemli bir galibiyete imza attı. Bolu Belediye Başkan Adayları da bu zorlu mücadeleyi takip eden isimler arasında yer aldı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan karşılaşmayı protokol tribününden takip ederken, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkanı İlhan Durak ise maraton tribününde taraftarla omuz omuza tezahürat yaptı. Boluspor’un bu önemli galibiyetinde taraftarlarla birlikte susmadan takımına destek olan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’a genç taraftarlarda da büyük ilgi gösterdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir