SAĞLIK-SEN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Memur Sen Komfederasyonuna bağlı Sağlık İş kolunda Türkiye de ve ilimizde yetkili sendika Sağlık -Sen  büyümeye devam ediyor.

SAĞLIK-SEN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
12 Ocak 2024

Üniversite hastanesinin sorunlarının çözülmesi noktasında güvenilir sevilen ve çalışkan bir ekiple yola çıkan Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Şube Başkanı Sami Yılmaz ve  üniversite de ki çalışma grubu, Sağlık sen Üniversite Şubesi açılması noktasında genel merkezi ziyaret edip onların icazetini alarak, saha çalışmalarına başladı.

Ankara ziyareti kapsamında açıklamalarda bulunan Yılmaz;
 “ Üniversite sağlık sen ekibimizle birlikte Genel Başkan M. Faruk DOĞAN,  Genel başkan yardımcımız Sinan KULUÖZTÜRK ve  Genel başkan yardımcımız Abdullah DUMAN’ı ziyaret ettik.
BAİBÜ hastanesinin sağlık çalışanlarımızın sorunlarını ilettik. Çözümü noktasında genel merkezimizin desteği  ile gerekli çalışmaları yapacağız” şeklinde açıklama yapıldı. Şimdiden arkadaşlara başarılar diliyoruz.'' dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir