METİN HOCA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Göynük'ün sevilen öğretmenlerinden Metin Ölmez, mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerde Göynük Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adaylığı başvurusunda bulundu.

METİN HOCA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
11 Aralık 2023

2024 Yılı mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin güçlü adaylarından biri olan Metin Ölmez, Göynük Belediye Başkan Aday Adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl  Başkanlığı’na resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Uzun yıllar Bolu'nun Göynük ilçesinde öğretmenlik, okul müdürlüğü yapan Ölmez, emekli olduktan sonra eşi İlknur Ölmez ile birlikte projelendirdikleri tipik Göynük evini Hanedan Butik Otel adıyla işletmeye başlamıştı. 

Yıllardır hem Göynük kültürünü yaşatmak hem de gelen turistlere iyi bir hizmet sunmak amacı ile Osmanlı mimarisine uygun yapılmış tipik Göynük evinde butik otel olarak  işletmecililk yapan Ölmez, Göynük'lü vatandaşlardan gelen talep sonrası Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Başvuru öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de eşi İlknur Ölmez, Milliyetçi Hareket Partisi Göynük Parti yöneticileri ve Ali Karaoğlu ile birlikte ziyaret eden Metin Ölmez sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak'a aday adaylığı başvuru formunu teslim etti. 

 Milliyetçi Hareket Partisi Göynük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Ali Karaoğlu ve Metin Ölmez'in başvurusu bulunuyor. 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir