BİZİM İSMAİL İLHAN DURAK İÇİN SAHADA

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, göreve geldiği günden bugüne aynı azimle çalışmalarını yürüterek gönüllere dokunmaya devam ediyor.

BİZİM İSMAİL İLHAN DURAK İÇİN SAHADA
8 Aralık 2023

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında göreve gelen ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu’da yeniden şahlanması noktasında büyük adımlar atan, birleştirici bir güç olarak tüm ülkücü harekete gönül verenleri yeniden aynı çatı altında toplayan İl Başkanı İlhan Durak, o gün bugündür gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen genel seçimlerde büyük bir başarıya imza atan Başkan Durak ve Milliyetçi Ülkücü harekete gönül verenler yıllar sonra Bolu’dan bir milletvekili çıkartarak bu başarıyı taçlandırdı. Bizim İsmail olarak anılan ve Bolu için hiç durmadan çalışan, Bolulu vatandaşların her zaman yanında olan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ile birlikte saha çalışmalarını sürdüren İl Başkanı İlhan Durak bugün Çaydurt’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Gerteks Firmasının Tekstil fabrikasında çalışan işçilerle ile bir araya gelen Durak, çalışanların istek ve sorunlarını dinleyerek, çözüm noktasında da ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Durak, daha sonra Bolu Çaydurt ve Havalisi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek başkan Cemil Akay ile bir araya geldi. Cemil Akay’a çalışmalarında başarılar dileyen Durak, misafirperverliklerinden dolayı da teşekkürlerini iletti. Durak’a ziyaretlerinde milletvekili İsmail Akgül’ün yanı sıra, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’da eşlik etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Durak “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 14 Mayıs seçimlerinden önce nasıl çalıştıysak ve bir başarı elde ettiysek, seçimlerden sonra da yerimizde durmadık. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Sorunlarını dinledik ve çözümler ürettik. Biz milliyetçi ülkücü harekete göbül verenler, milletini seven, vatanını seven insanlar olarak Bolu için neler yapabiliriz, vatandaşlarımızın sorunlarına nasıl çözümler üretebiliriz bunun için gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Bugünde Çaydurt’a gelerek vatandaşlarımızla bir araya geldik ve fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir