İL MÜDÜRÜ MUDURNU VE GÖYNÜK’TE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Ar ve Müdür Yardımcısı Fahri Tetik Mudurnu ve Göynük ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

İL MÜDÜRÜ MUDURNU VE GÖYNÜK’TE İNCELEMELERDE BULUNDU
8 Aralık 2023

Mudurnu ve Göynük Kaymakamları ile Mudurnu ve Göynük ziraat odası başkanları ile ilçelerin zirai potansiyelleri ve sözleşmeli üretim çalışmaları konularında istişarelerde bulunuldu.

Karşılıklı iyi niyet başarı temennileri ile gerçekleşen ziyarette Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Göynük Kaymakamı Talha Battal, Mudurnu Ziraat Odası Başkanı Sinan Keskin, Göynük Ziraat Odası Başkanı İdris Armağan ile görüşme gerçekleştirirken ilçenin tarımsal potansiyeli, mevcut çalışmalar ve yapılabilecek projeler hakkında istişare de bulunuldu.

Mudurnu ve Göynük İlçe müdürlüklerinde personel ile bir araya gelen Ar; İlçelerin 2023 yılı genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken 2024 hedefleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir