VALİ KILIÇ'TAN GÖYNÜK'E ÇIKARMA

Bolu Valisi Erkan Kılıç bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Göynük ilçesine  gitti.

VALİ KILIÇ'TAN GÖYNÜK'E ÇIKARMA
7 Aralık 2023

Vali Erkan Kılıç'a Göynük ziyaretinde Göynük Kaymakamı Talha Battal eşlik etti. 

Bolu'nun incisi Göynük ilçesinde ilk olarak  yel değirmenleri ile ünlü olan Çubuk Gölü’nde incelemelerde bulunan Vali Erkan Kılıç, Çubuk Gölü’nün ilimiz turizmine kazandırılması için planlanan projeler hakkında Göynük Kaymakamı Talha Battal’dan bilgiler aldı.

Çubuk Gölü ziyareti sonrasında Vali Kılıç, İl Özel İdaresi ile KÖYDES yatırımları kapsamında; Örencik köyü Kozdere Mahallesi’nde yapımı tamamlanan su deposunu, Örencik köyü Çaykol Mahallesi’nde yapımı tamamlanan asfalt yol yapımını, Kürnüç köyünde yapımı tamamlanan menfez çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgiler aldı. Öğrencik Köyü Muhtarı Sami Metin'de Vali Kılıç'a bu incelemeler sırasında eşlik etti. 

Göynük ilçesi ziyaret programı kapsamında Vali Kılıç,  güçlendirme çalışması tamamlanan ve eğitim öğretime açılan Orhan Çalış Çok Programlı Anadolu Lisesi, spor salonu ve atölyelerinde, yık-yap projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve eğitim öğretime açılan Göynük İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulundu; öğrencilerle bir araya geldi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir