TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GOLDEN TESİSİNE ZİYARET

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Ar, Golden Tarımsal Üretim ve Pazarlama A.Ş. ziyaret ederek fabrika Müdürü Tuğba Küçük ve firma ortağı Erkan Bektaş eşliğinde üretim aşamaları ve süregelen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GOLDEN TESİSİNE ZİYARET
6 Aralık 2023

Ziyaret hakkındaki düşüncelerini dile getiren Zekeriya Ar şunları söyledi;

“Günde 100 ton patates işleme kapasitesine sahip firmamız Bolu’muza önemli bir katma değer yaratmanın yanında 2023 üretim sezonunda Bolu’da bir ilki gerçekleştirerek özlemini duyduğumuz ve üretici açısından bir garantör statüsüyle tercih sebebi olan sözleşmeli patates üretimi ile Bolu üreticimize önemli bir alternatif, yeni bir pazar oluşmasına vesile olmuştur. Bu süreç üreticilerimiz ve fabrikamız açısından pozitif etki sağlamıştır. 2024 sezonu için de Bolu bölgesinde yaklaşık 3.000 da alanda sözleşmeli ekim hedeflenmektedir. 

Bakanlığımız da 2023 yılında başlatmış olduğu çalışma ile “Sözleşmeli Üretim Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” ile Bitkisel, hayvansal ve su ürünleri üretim ve yetiştiriciliğine ayrı bir önem atfetmiş bu konuda çalışmalarına hız vermiştir.

Karlılık açısından üretici ve sanayicimizin buluştuğu lokasyon açısından ise nakliyenin minimuma indiği tesisimiz Bolulu yetiştiricilerin gönlünde yatan aslan olarak ayrı bir yeri olan Bolu patatesine ekstra değer katacaktır. İşletmemizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor bizleri ağırladıkları için teşekkürlerimi iletiyorum.”

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları ve karşılıklı iyi niyet ve başarı temennileri ile son buldu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir