50 KADIN MUHTAR BOLU VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Bolu Valiliği 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin yıl dönümü dolayısıyla önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

50 KADIN MUHTAR BOLU VALİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
5 Aralık 2023

Birçok farklı şehirden 50 kadın muhtar, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği’nin organizasyonu ile Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın misafiri oldu.

Türkiye’nin farklı şehirlerinden “Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği” üyesi 50 kadın muhtar ve Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu, şehir ziyaretleri öngören proje kapsamında ilk durakları olan komşu ilimiz Düzce’den sonra Bolu’ya geldi. Kadın muhtarlar önce Bolu Valiliği’ni ziyaret ederek sonrasında  Vali Erkan Kılıç ile makamında bir araya geldiler.

İstanbul, İzmir, Afyon, Kayseri, Mersin gibi birçok şehirden Bolu’yu gezmek için gelen kadın muhtarları Vali Erkan Kılıç  makamında misafir etti.  Şehri gezmeleri için hazırlanan program öncesi karşılıklı sohbet gerçekleştirildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir