SEVİLEN AVUKAT SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Bolu Adliyesi önünde dün geçirdiği kalp krizinin ardından hayata gözlerini yuman AK Parti Bolu İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Fikret Çıracı için tören düzenlendi.

SEVİLEN AVUKAT SONSUZLUĞA UĞURLANDI
3 Aralık 2023

Merhum Çıracı’nın cenazesi düzenlenen törenin ardından, Sarıcalar Mezarlığı'na defnedildi.

Dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden AK Parti Bolu İl Seçim İşleri Başkanı Avukat Fikret Çıracı için tören düzenlendi. Bolu Adliyesi önünde düzenlenen törene AK Parti Eski Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Barosu Başkanı Av. Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, avukatlar ve yakınları katıldı.  

“MESLEĞE AYKIRI TAVRINI HİÇBİR ZAMAN GÖRMEDİM”  

Törende Bolu Barosu Başkanı Av. Perihan Bengü Akşemsettinoğlu Yılmaz yaptığı konuşmada “Bilmeyenler için biraz paylaşmak istiyorum. Fikret benim dönem arkadaşım. Aynı zamanda mesleğe başladığımda bu koridorlarda beraber görev yaptık. Fikret gerçekten çok gençti. Ben seninle gurur duyuyorum. Bütün seni sevenler burada. Hayat görüşlerimiz ayrı olabilirdi. Ama her şeyi konuşurduk, gülerdik, dertleşirdik. Hayata ayrı pencerelerden bakmayı öğretti. Çok üzgünüm. Burada bir tören yapmadan göndermek istemedik. Hiçbir zaman görmedim mesleğine aykırı bir tavrını. Hepiniz adına Fikret görüşmek üzere. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.” dedi.  

Adliyede yapılan törenin ardından Çıracı’nın cenazesi Fatih Cami’ne götürüldü. Merhumun cenaze törenine, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Tarım ve Orman Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti 24, 25, 26 ve 27. Dönem Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanlığı yönetimi, ailesi, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

Merhum Çıracı’nın cenazesi, Fatih Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Sarıcalar Mezarlığı'na defnedildi. 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir