DEMİRKOL: SİYASET KALP KIRARAK DEĞİL, GÖNÜL KAZANARAK YAPILMALI

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Dr. Muhammed Emin Demirkol, siyasetin kalp kırarak değil gönül kazanarak yapılması gerektiğini söyledi ve "Kavgalarla yıpranmış bir Bolu kalbi olsun istemiyorum." dedi.

DEMİRKOL:  SİYASET KALP KIRARAK DEĞİL, GÖNÜL KAZANARAK YAPILMALI
1 Aralık 2023

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Gürbüz ile ulusal ve yerel basında görev yapan  dernek üyesi gazetecilere ziyarette bulundu.

Ziyarette  gazetecilerin soruları üzerine yerel seçim gündemine değinen Demirkol, "Şuan aday adaylığı sürecindeyim. Süreç içerisinde sayın cumhurbaşkanımız, genel merkezimiz bir aday belirleyecek. Allah’ın takdiri cumhurbaşkanımızın tensipleri benim üzerine olursa tabi bir seçim süreci yolculuğu başlamış olacak." dedi. 

"Gönül kırarak, insanları yaralayarak bir makam elde etmek bereketsizlik olur"

10 Yıldır sağlık alanında vatandaşlara hizmet ettiğini kaydeden Demirkol, "Yıllardır sağlık alanında yöneticilik yapıyorum. İnsanın kalbinin Allah’ın mekanı olduğunu düşünüyorum o sebeple de gönül kırmanın, gönül kırarak insanları yaralayarak bir makam elde etmenin bereketsizlik olduğunu düşünüyorum. Sağlık alanında hep hizmet tarafında olduk. Belediyecilik de hizmetin başka bir alanı. Bu noktada siyasetin kalp kırarak değil gönül kazanarak yapılması ayrıca bu niyetin üsluba da yansıması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

"İnsanlar kavga ederek değil çalışarak, konuşarak değil çözerek bir yönetim bekliyor"

Seçim sürecinde yapılan kavgalarla vatandaşın gönlünün yorulmasını istemediğini aktaran Demirkol, “Barış iklimi ile Boluluların seçime hazırlanma hakkı var. Gönül yorgunluğu bu kavgalarla yıpranmış bir gündem, yıpranmış bir Bolu kalbi olsun istemiyorum.  İl Sağlık Müdürlüğü görevimde de yumuşak güç dediğimiz yeri geldiği zaman o iradeyi ortaya koyma olmasaydı başarı olmazdı. Sağlık gibi bir konuyu idare etmek sadece yumuşaklıkla açıklanamaz. Yeri geldiği zaman masaya yumruğu vurmak gerekir.  Benim bu tarzım, üslubum bu güne kadar çalıştığım tüm kurumlarda bana ve kurumuma başarı getirdi bundan sonra da getirecek. Beni de insanlar böyle sevdi. İnsanlar kavga ederek değil çalışarak, konuşarak değil çözerek bir yönetim bekliyor. Birbirimizi kucaklayarak başarı gelecektir" şeklinde konuştu. 

Ziyaret karşıklı sohbetin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu. 

3 yorum yapılmış

  • Ali1 Aralık 2023 - 15:27
    Bolu’ da bir karşılığı var. Bence en güçlü adaylardan birisidir.
  • Ayşe1 Aralık 2023 - 15:35
    Çok dürüst ve başarılı bir bürokrat. İnş aday olur
  • Köroğlunun Torunu1 Aralık 2023 - 20:00
    Kalbi güzel insanlığı güzel çalışmaları güzel. Yolun açık ve aydınlık olsun. Her görevi mükemmel yapacağınıza yürekten inanıyorum.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir