İYİ PARTİLİ MURAT GÜLER’DEN ZAM TEPKİSİ “GÜNE UMUTLA DEĞİL, ZAMLA UYANAN BİR MİLLET OLDUK”

İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, son dönemde yapılan zamlara sert tepki gösterdi. Güler, “Ülkeyi adeta yaşanmaz bir hale soktular. Güne umutla değil, zamla uyanan bir millet olduk.” dedi.

İYİ PARTİLİ MURAT GÜLER’DEN ZAM TEPKİSİ “GÜNE UMUTLA DEĞİL, ZAMLA UYANAN BİR MİLLET OLDUK”
18 Temmuz 2023

Akaryakıt üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi'nde (ÖTV) büyük artış yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre, akaryakıta yüzde 200'ün üzerinde ÖTV zammı geldi. 

Son bir ay içerisinde birçok kalemde yapılan fahiş zamlara tepki gösteren İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, “Gece yarısı bir kararname yayınlıyorlar ve herkesin uyuduğu saatlerde ‘neye zam yapabiliriz?’ derdine düşüyorlar. Maalesef halkın sırtından yük alan değil, onları zam yükü altında ezen bir iktidarla karşı karşıyayız. Ülkeyi adeta yaşanmaz bir hale soktular. Güne umutla değil, zamla uyanan bir millet olduk.” dedi.

“HİÇ Mİ ALLAH KORKUNUZ YOK?”

Mevcut iktidarın ekonomideki yanlış politikaları neticesinde ülkenin çıkılmaz bir hal aldığına dikkat çeken Güler, “Artık sabır kalmadı. İnsanların sabrını tükettiler. Çalışanlar daha zamlı maaşlarını göremeden herkesi zam yağmuruna tuttular. Bu iktidar ekonomi başta olmak üzere birçok konuda ülkeyi, ülke insanını uçuruma sürüklemiştir. Kendi şatafatlı hayatlarından ödün vermeyen, sofrasından bal eksik olmayan iktidar mensupları acı reçeteyi halka kesmeye devam ediyor. Hiç mi Allah korkunuz yok? Hiç mi utanmanız yok? Artık milletin cebinden elinizi çekin.” diye tepki gösterdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir