MUZAFFER BİLAZER 1,5 AY DA İSTİFA ETTİ

Rizespor mağlubiyetinin ardından yapılan basın toplantısında ayrılık sinyallerini veren 45 yaşındaki teknik adam bugün istifa etti.

MUZAFFER BİLAZER 1,5 AY DA İSTİFA ETTİ
19 Nisan 2023

Boluspor play-off potasını hedeflerken son aldığı sonuçlarla bu hedefinden uzaklaşmaya başlamıştı. Ligde art arda gelen kötü sonuçlar ve beraberindeki kötü oyun istifa getirdi. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer son alınan Çaykur Rizespor mağlubiyetinin ardından yapılan basın toplantısında ayrılık sinyallerini vermişti. 45 yaşındaki teknik adam bugün istifa etti. Bilazer’in yarın Bolu’dan ayrılacağı öğrenildi. Mart ayı başında göreve gelen teknik adamın Boluspor macerası yaklaşık 1,5 ay sürmüş oldu.

Takımın başında kalan haftalarda altyapıdan bir hocanın görev yapacağı öğrenildi. 24 Nisan'daki Sakaryaspor maçında teknik ekipte Ahmet Görkem Görk, Fatih Ateş, Bayram Öztürk, Miraç Parlak, Mert Yağız Arkın ve Arda Bilen Adanır olacak. Mert Yağız Arkın ve Arda Bilen Adanır'ın antrenörlük belgesi olmadığı için diğer 4 isimden birinin ligin kalanında takımın başına geçmesi bekleniyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir