İYİ PARTİNİN CUMHURBAŞKANI ADAYI TANJU ÖZCAN MI?

Altılı masadan kalkan İYİ Parti'nin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı aday göstereceği iddiaları gündem oldu. Cumhuriyet gazetesinin ulaşıp haber yaptığı Özcan, Cumhuriyet gazetesinin haberine göre"Bana intikal eden böyle bir şey yok" dedi.

İYİ PARTİNİN CUMHURBAŞKANI ADAYI TANJU ÖZCAN MI?
4 Mart 2023

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkarak Millet İttifakı’ndan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün yaptığı açıklama sonrası, İYİ Parti’nin yol haritası merak konusu oldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı" yönündeki iddialar ise gündem yarattı.

"BANA İNTİKAL EDEN BÖYLE BİR ŞEY YOK"

Cumhuriyet gazetesinin bugün ki haberinde,  ulaştığı Tanju Özcan, sürece ilişkin "Bu süreçle ilgili şu aşamada bir açıklama yapmak istemiyorum. Öyle bir şey yok" dedi. 

Cumhuriyet gazetesinin peki bu haberler asılsız mı sorusuna ise Özcan,  "Hayır, 'Bana intikal eden böyle bir şey yok' dedim sadece" açıklamasını yaptı.

"OLASI BİR ADAYLIK TEKLİFİ" SORUSUNU YANITSIZ BIRAKTI

Haberde, bu süreçte sessiz kalmanın, sürece daha çok katkı vereceğini düşündüğünü söyleyen Tanju Özcan, "Olası bir adaylık teklifine yanıtınız ne olur?" sorumuzu ise, şöyle yanıtladı:

"Konuşmak istemiyorum. Böyle bir süreçte, sorumlu siyasetçiler çok fazla konuşmamalı." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir