KARAFIRTINALAR DEVRİ KAPANDI

Zirve yarışını sürdüren temsilcimiz Boluspor'da şok bir ayrılık yaşandı.

KARAFIRTINALAR DEVRİ KAPANDI
22 Şubat 2023

Teknik direktör Sait Karafırtınalar, yönetime istifasını verdi.

Sezon başından itibaren iddialı bir performans sergileyen Boluspor'da Spor Toto 1. Lig'e verilen ara son bulmak üzereyken; teknik direktör Sait Karafırtınalar ailevi nedenleri ve kulübe yararlı olamayacağını düşündüğünü gerekçe göstererek istifa etti. 
Kulüp tarafından yapılan basın açıklamasında  şu ifadelere yer verildi; 
"Uzun soluklu büyük hedeflerle sezon başında yola çıktığımız teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar, ailevi sebepleri ve kulübe faydalı olamayacağını belirterek ayrılma talebini yönetim kurulumuza iletmişlerdir. Başkanımız Savaş Abak ve teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar’ın görüşmelerinden sonra yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Sait Karafırtınalar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz."
YENİ KULÜBÜ HAZIR GİBİ
Kırmızı-beyazlı ekip ile yollarını ayıran Sait Karafırtınalar'ın adı, geçtiğimiz günlerde TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bucaspor 1928 ile anılıyordu. Sarı - Lacivertli camianın yakından tanıdığı bir isim olan Karafırtınalar'ın İzmir ekibiyle anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir