KAZANAN DOSTLUK OLDU MAÇIN TÜM GELİRİ DEPREM BÖLGESİNE BAĞIŞLANDI

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli tarihinde meydana gelen deprem felaketi sonrası, depremzedelerin yaralarını bir nebze sarabilmek adına Boluspor ile Düzcespor dostluk maçında bir araya geldi.

KAZANAN DOSTLUK OLDU MAÇIN TÜM GELİRİ DEPREM BÖLGESİNE BAĞIŞLANDI
20 Şubat 2023

Geliri depremzedelere bağışlanacak olan ve Bolu Atatürk Stadı'nda yapılan karşılaşmayı, Can Durgut, Hakan Erkan, Batuhan Topçu hakem üçlüsü yönetti. "Yaralarımızı birlikte saracağız" yazılı forma ve pankartla sahaya çıkan takımlar, Boluspor'un 54'üncü dakikada attığı golle 1-0 bitti. 

Taraftarlar, müsabaka boyunca depremde zarar gören illerin isimlerini söyleyip, "En büyük Türkiye" tezahüratı yaptı. Bu arada, karşılaşmanın 80. dakikasında iki takımın taraftarları, kulüp atkılarını satılması için saha kenarına attı. Görevliler tarafından toplanan atkıların satışından elde edilecek gelirin de afetzedelere gönderileceği açıklandı.
Maç için 4 bin bilet satışı gerçekleştirildi ve 250 bin 908 lira toplanan maçın ve hakem gelirlerinin tamamı afetzedelere gönderilecek. 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir