BOLU HALKI TEK YÜREK OLARAK DEPREM BÖLGESİNE GİDECEK TIRLARI DOLDURDU

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çok sayıda ilde şiddetli hissedilen 7,7 şiddetindeki deprem sonrasında Bolulular bölgeye yardım malzemesi ulaştırmak için seferber oldu.

BOLU HALKI TEK YÜREK OLARAK DEPREM BÖLGESİNE GİDECEK TIRLARI DOLDURDU
7 Şubat 2023

Bolu  Valiliği, AFAD VE Bolu Belediyesi gelen yardımları tırlara deprem bölgesine gönderiyor. 

Bolu halkının Bolu Valiliği önünde bekleyen yardım tırlarına sabah saatlerinden itibaren getirdikleri yardım malzemeleri vatandaşlar tarafından tırlara yüklendikten sonra bölgeye gönderiliyor. Aynı şekilde dün AFAD merkezine gönderilen malzemeler de deprem bölgesine yola çıktı.

Civril de bulunan AFAD depolarında ayrıştırılacak malzemeler içinde Bolu Halkı seferber oldu. AFAD deposuna vatandaşlar tarafından getirilen malzemeler ayrıştırılarak Deprem Bölgesine gönderilmek üzere tırlara yükleniyor. Bu günde yardım yapılan malzemelerin yapılması için insan gücüne ihtiyaç olabileceği bilgisi verildi.

“ÇOCUK BEZİ DOLU TÜP VE SOBA”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir,  “ AFAD ile koordineli şekilde çalışıyoruz. Bölge de daha çok çocuk bezi, dolu tüp ve soba ihtiyacı var. Bolulular yardım malzemelerini belediye önündeki yardım tırlarına ulaştırabilirler” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir