FABRİKADAKİ 60 KİŞİYİ TELEFON SATMA VAADİYLE 580 BİN LİRA DOLANDIRDI

Bolu’da, bir fabrikada çalışan E.T. isimli işçi paraya ihtiyacı olduğunu söyleyerek yaklaşık 60 kişiye aynı telefonu satma vaadiyle 580 bin lira dolandırdıktan sonra kayıplara karıştı.

FABRİKADAKİ 60 KİŞİYİ TELEFON SATMA VAADİYLE 580 BİN LİRA DOLANDIRDI
9 Aralık 2022

Olay, Yukarısoku mahallesinde bulunan Arçelik fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, E.T. isimli işçi fabrikada çalışan yaklaşık 60 kişiye maddi zorluklar yaşadığı için piyasa değeri 16 bin lira olan cep telefonunu daha ucuza satmak istediğini söyledi. Daha önceden alınan bir cep telefonu faturasını işçilere gösteren E.T.’ye inanan fabrika çalışanları parayı E.T.’nin verdiği banka hesap numarasına gönderdi.

E.T.’nin hesabına para gönderen işçiler aradan geçen 1 haftanın ardından cep telefonları gelmeyince şahsa ulaşmaya çalıştı. E.T.’nin telefonuna ulaşamayan işçiler fabrikada çalıştığı bölüme gittiklerinde işten ayrıldığını öğrendiler.

Yaklaşık 580 bin lira dolandırılan 60 işçi emniyet müdürlüğüne giderek E.T.’den şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir